Пакети в Хотел Спа Клуб Централ **** - Хисаря - 3, 5 или 7 нощувки

Пакети в Хотел Спа Клуб Централ **** - Хисаря - 3, 5 или 7 нощувки

Пакети в Хотел Спа  Клуб  Централ **** - Хисаря - 3, 5 или 7 нощувки
Дестинация: Хисаря
Номер на офертата: 200214
Валидност: актуална
Цена: 235.00 лв.
Количество:
    или    

Местонахождение:

СПА клуб Централ се намира в центъра на град Хисаря

"Централ" – в центъра на град, създаден от прегръдката на античност и съвремие и построен върху земя, докосната от божествата на здравето и изцелението!
 
Стил, лукс и изисканост - в Хисар вече има хотел, който съчетава всичко това.

Настаняване:

Изисканост и стил са ключови думи в логото на красива архитектура и напълно съвременна по своята функционалност хотелска част, представена от 19 двойни и 2 единични стаи, 7 студиа, едно от които е VIP, 3 апартамента.

В стаите:

Всички хотелски помещения са луксозно обзаведени и разполагат с климатик, телефон, интернет, телевизор, мини бар, тераса. Баните са просторни, с душ кабина или вана и минерална вода.

Удобства:

Kласически ресторант с 50 места и градина с 25 места, конферентна зала за семинари, парти и представяния с 60 места, lobby bar и елегантен SPA комплекс – басейн с минерална вода от извора Топлица, плаж, сауна, парна баня, джакузи, 3 масажни кабинета – SPA процедури за пълен и хармоничен релакс. Ресторантът на Spa клуб Централ е с капацитет 50 места и лятна градина с 25 места. За ценителите на добрата и здравословна кухня, ресторантът предлага специално подбрано меню: изискана национална и европейска кухня, прадставена с атрактивни винаги вкусни, добре балансирани между модерния и традиционния вкус ястия. Кулинарните специалисти ще изпълнят Вашите индивидуални желания. Специалната селекция вина ще задоволи претенциите и на най-добрите познавачи. За Вашия хармоничен релакс, съчетан от традициите на античните народи и последния писък на модата в този жанр работи нашият Spa център, елегантно обслужван от компетентен екип. Spa център Централ ще ви поглези с басейн с минерална вода, ароматна парна баня, сауна, джакузи, кът за релакс и три масажни кабинета. За да е още по-пълна Вашата наслада, посетете голямата слънчева тераса или екзотичното джакузи на двора. Освен условия за бягство от стреса и напрегнатия градски живот Spa клуб Централ предлага и отлични условия за конгресен туризъм. Конферентната зала с капацитет 60 места е оборудвана с необходимата техника и консумативи за провеждане на семинари, конференции, фирмени презентации и бизнес срещи.

 
Пакети Лято 2017 г. с ползване на външен басейн Извора
 
Цени за периода до-15.09.2017 - 3, 5 или 7 нощувки
 

Вид помещение

3 дни BB

 5 дни BB

7 дни BB

Единична стая

235.-

385.-

557.-

Двойна стая

289.-

475.-

697.-

Двойна стая делукс

397.-

647.-

944.-

 
Пакетите за 3 и 5 нощувки са валидни за работните дни на седмицата.
Цените включват съответния брой нощувки, закуски,  ползване на вътрешен басейн с минерална вода, външен минерален басейн Извора, който се намира на около 600 м. от хотела, вътрешно джакузи, шезлонг, сауна, ароматна  парна баня, билкова сауна, паркинг, туристически данък, туристическа застраховка и ДДС.
Гостите на хотела могат да доплатят за вечеря по 20.00 лв. На човек, като получават ваучер на стойност 22.00 лв. На ден,на човек,  валиден за храна и напитки в ресторанта и лоби бара на хотела. Избират храна и напитки  от а ла карт менюто. 
Цената на двойните стаи делукс е валидна за настаняване на  2 възрастни и до 2 деца до 12 годишна възраст.
   Намаления за деца:
* до 6 г. нощуват и закусват безплатно на допълнително легло. При настаняване на 1 възрастен и дете до 6г. Стаята се таксува като единична.
** от 6 г. до 12 г. на допълнително легло доплащат на ден по 25.- лв. За нощувка със закуска. Доплащане за вечеря – 10.00 лв. на ден.
*** деца до 12г. Се настаняват безплатно на база нощувка със закуска в студио или апартамент.
 
Допълнително легло за възрастен се таксува на 50 % от стойността на редовното легло в съответния вид стая.
 

 

Етикети СПА,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart