Спа Хотел Панорама*** - Сандански

Спа Хотел Панорама*** - Сандански

Спа Хотел Панорама*** - Сандански
Дестинация: Сандански
Номер на офертата: 200223
Валидност: актуална
Цена: 0.00 лв.
Количество:
    или    

                                                    

Хотел „ПАНОРАМА“ е разположен в парка на град Сандански, известен като място където се сблъскват беломорско течение и чист планински въздух от ПИРИН планина.Това е мястото с концентрация на  лечебен въздух ,който прави известен САНДАНСКИ КАТО МЯСТО ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НЕ САМО У НАС А И В СВЕТА.От хотел“ПАНОРАМА “ се отваря живописна гледка към града,парка и планината. Разположен в полите на Пирин, на 224 м. надморска височина, край устието на р.Санданска Бистрица,градът е известен с уникалния си климат и лековити минерални извори.
В региона се намират РОЖЕНСКИ МАНАСТИР,гр.МЕЛНИК, с.ЗЛАТОЛИСТ-храм на Преподобна Стойна,РУПИТЕ-храм на Ванга,САМУИЛОВА КРЕПОСТ, местността Попина лъка с живописен водопад,екопътеки и др.
Предлагат се развлечения като рафтинг,каране на бъги ,велотурове,скално катерене и други разнообразни мероприятия за една активна почивка.Организират се и еднодневни екскурзии до Гърция-плажове на Аспровалта и до град Солун,до Македония-град Струмица и езерото Дойран,както и до близки забележителности ,срещу допълнително заплащане.
Местоположение:
Град Сандански се намира на 20 км.от Гърция,30 км от Македония  и на 160 км. От гр. София.
 
Описание на хотела:
Хотел „ПАНОРАМА“ разполага с 64 стаи-двойни и тройни и 10 апартамента - максимално настаняване на четири човека.Ресторантът на хотела работи от 7 до 23 часа и  има 150 места.,уютен лоби бар с 40 места, конферентна зала за 100 човека,външен басейн-25/11 метра,фитнес,две сауни,лекарски кабинет,СПА център предлагащ лечебни процедури, включващи климатични манипулации аеротерапия и хелиотерапия, кабинет по физиотерапия и кинезитерапия. 
НОВО в предлаганите лечебно-медицински услуги в хотела са:
„Озонотерапия“,“Квантова терапия“ ,Детоксикация на човешкия организъм“ и“Луголечение“,извършвани от обучени специалисти с модерна съвременна апаратура. Програмите създадени за  гостите на хотела са:
- лечебни и профилактични;
- за лечение на белодробни и дихателни програма;
- за красиво и хармонично тяло;
- артро-ревматични програми ;
- антицелулитни и антистрес програми;
 
Описание на стаите:
Всички помещения в хотел „ПАНОРАМА“ са с топла минерална вода, луксозно и комфортно обзаведени, оборудвани са със самостоятелен санитарен възел, хладилник, сателитна телевизия, телефон, тераса, климатик.
 
 
Етикети СПА,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart