Прибалтийски столици - 9 дни/ 8 нощувки

Прибалтийски столици - 9 дни/ 8 нощувки

Прибалтийски столици - 9 дни/ 8 нощувки
Дестинация: Естония
Номер на офертата: 200766
Валидност: актуална
Цена: 1 235.00 лв.
Количество:
    или    

ПРИБАЛТИЙСКИ СТОЛИЦИ 
София – Малмьо – Стокхолм – Хелзинки – Талин – Рига – Вилнюс – Варшава – Краков – Будапеща - София
9 дни/ 8 нощувки
Дата: НЯМА МЕСТА

Програма:
1 ден:

Среща на летище София в 04.00 ч. Полет до Малмьо в 06.05 часа. Пристигане в 07.40 часа и посрещане от водача на фирмата. Отпътуване за Малмьо. Кратка обиколка на града- централния площад "Стортогет"; църквата "Свети Петър"; площад "Лила Торг"; парка Слотпаркен, в който се намира замъка Малмьохус. Отпътуване към Стокхолм. Нощувка.

2 ден:
Закуска. Обиколка на столицата на Швеция – Стокхолм -  Гамла Стан – сърцето на стария град с Кралския дворец, Кметството със “Златната зала”, в която всяка година се провежда бала на Нобеловите лауреати. Свободно време. Качване на ферибота за Хелзинки. Нощувка на кораба.

3 ден:
Закуска на борда на кораба. Акостиране на пристанището в Хелзинки в 10:10 часа. Разходка до Сенатския площад, който се състои от Двореца на Държавния съвет, сградата на Университета и Хелзинската Катедрала. Ще видим статуята на император Александър II в центъра на Сенатския площад, както и сградата на Парламента (Eduskuntatalo). Esplanadi Park - е пищно планиран от великия архитект Карл Лудвиг Енгел и е едно от любимите места за отдих на местните жители и туристи. Катедралата е едно от най-популярните туристически места в града.  По време на нашата обиколка, ще видим и площад Хаканиеми. Свободно време. Отплаване с ферибот в 20.00 за Талин (Естония). 22.30 пристигане в Талин. Настаняване в хотел. Нощувка.

4 ден:
Закуска и туристическа обиколка на Талин. Ще видим Тоомпеа Домберг или "Катедралния хълм" - седалището на естонското правителство. Както и Катедралата Александър Невски - православен храм в сърцето на Стария град. Свободно време, след което отпътуване към Рига (Латвия). Настаняване в хотел. Нощувка.

5 ден:
Закуска и обиколка на перлата на Прибалтика -  Рига. Ще видим Паметника на свободата, фортификационната кула от 1330 година, Катедралния площад, Катедралата (Домский собор), Църква Свети Петър, Къщата на „Черните глави“, и архитектурния ансамбъл “Трите братя”. Свободно време и отпътуване към Вилнюс (Литва). Нощувка.

6 ден:
Закуска и обиколка на Вилнюс - Стария град, Музеят на геноцида, Портата на здрача , Хълмът на трите кръста, Катедралата “Свети Петър и Павел”, Площада на Кметството “Свети Франсис"; както и църквата “Света Ана”. Свободно време и отпътуване към Варшава. Настаняване в хотел. Нощувка.

7 ден:
Закуска. Туристическа обиколка на Варшава. Кралския дворец и пазарния площад на Стария град, паркът и дворцов комплекс в Łazienki -  дворецът, който е служил като лятна резиденция на остров, построен за крал Станислав Август Понятовски - последният монарх на Полша. По пътя ще видим и сгради, в които е живял Шопен. Както и Катедралата, Кралския дворец, крепостните стени и символа на Варшава – паметника на морската русалка. Свободно време. Отпътуване към Краков. Нощувка

8 ден:
Закуска и обиколка на Краков. Ще започнем нашата обиколка на Краков от пазарния площад, където е така наречената „Cloth Hall“. Ще отидем до базиликата Дева Мария, ще стигнем и до Брама Флорианска - някогашната парадна врата към Главния площад. Свободно време и отпътуване към Будапеща. Туристическа обиколка. Ще видим мостовете на р. Дунав, Площада на героите, Рибарските кули, Будайската крепост, паметниците на Св. Ищван и Св. Троица, църквата “Св.Матияш”, хълма и паметника на Св. Гелерт и Парламента. Нощувка.

9 ден
Закуска. Отпътуване към България. Късно вечерта пристигане в София.

Цена човек в двойна / тройна стая – 1235.00 лв

Цената включва:
- Полет София – Малмьо
- Транспорт с автобус 3*
- 1 нощувка със закуска в района на Стокхолм
- 1 нощувка със закуска в двойна / тройна каюта на ферибот от Стокхолм до Хелзинки
- 1 нощувка със закуска в района на Талин
- 1 нощувка със закуска в района на Рига
- 1 нощувка със закуска в района на Вилнюс
- 1 нощувка със закуска в района на Варшава
- 1 нощувка със закуска в района на Краков
- 1 нощувка със закуска в района на Будапеща
- Фериботен билет от Хелзинки до Талин
- Туристически обиколки в Малмьо, Стокхолм ,Хелзинки, Талин, Рига, Вилнюс, Краков и Будапеща
- Водач по време на пътуването
- Медицинска застраховка върху 2000 евро

Цената не включва:
- Летищни такси – 185.00 лв ( към 17.01.2014 год) / задължителни /
- Разходи от личен характер
- Входни такси по посещаваните обекти
- Чекиран багаж до 32 кг. - 59 лева
- Голям салонен багаж до 10 кг. - 29 лева
bct

Етикети Екскурзии,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart