Хотел Зорница Сендс СПА ***** - Елените

Хотел Зорница Сендс СПА ***** - Елените

Хотел Зорница Сендс СПА ***** - Елените
Дестинация: Елените
Номер на офертата: 200431
Валидност: актуална
Цена: 0.00 лв.
Количество:
    или    

                

Местонахождение:

Хотел Zornitza Sands SPA е построен на морския бряг в залива Козлука, съвсем близо до Слънчев бряг и Свети Влас.

Хотел – Zornitza Sands SPA – е изкушаващо място за любителите на балансираните почивки, в елегантна обстановка. Хотелът е 5 звезди. Намира се непосредствено на морския бряг и съвсем близо до курорта с най-щури забавления по цялото ни черноморие – Слънчев бряг.

Интериорът на хотел Zornitza Sands SPA предразполага към спокойна почивка и много глезотии. Той е елегантен, удобен, със собствено излъчване. Много различен от обичайната за хотелите стерилна обстановка.

Настаняване:

Всички стаи в Zornitza Sands SPA са с балкон с изглед към морето.

Хотелът разполага с 8 единични стаи, 88 двойни стаи, от които 20 луксозни, 46 фамилни и 32 апартамента, от които 16 луксозни. Броят на основните легла е 405.

В стаите:

Всички стаи са с изглед към морето и разполагат с балкон, климатик, мини-бар, сат телевизия, телефон, баня с вана, WC, персонален сейф, сешоар.

Удобства:

Аниматорски програми за деца, три страхотни бара, специално подготвени шоу програми, красива природа, уютна, стилна обстановка, отлично обслужване – Zornitza Sands SPA е перфектното място за почивка.

2 ресторанта - основен и рибен, 4 бара - лоби-бар, коктейл-бар, рул-бар, бар при Спа центъра - фитнес, зала за масажи, козметичен и фризьорски салон, детска градина, билярд, тенис кортове, игрище за плажен волейбол, 2 външни басейни, детски басейн, мини-дискотека.

ЦЕНИ  - 2016 

 

НАСТАНЯВАНЕ

27.05 - 14.06
06.09 - 16.09

15.06 - 12.07
25.08 - 05.09

13.07 - 24.08

Легло в двойна стая

страничен изглед море

71 лв.

88 лв.

110 лв.

Легло в двойна стая

фронтален изглед море

76 лв.

93 лв.

115 лв.

Легло в двойна стая лукс море

    84 лв.    104 лв.    125 лв.
Фамилна стая 2+2 / 3+1 - страничен изглед 

200 лв.

244 лв.

288 лв.

Фамилна стая 2+2 / 3+1 - фронтален изглед

210 лв.

253 лв.

297 лв.

Апартамент - страничен изглед  2+2 / 3+1

      239 лв.     305 лв.     346 лв.
Апартамент - фронтален изглед - 2+2 / 3+1       249 лв.       315 лв.     358 лв.

 Цената е на човек, за престой в двойна стая, а за фамилната стая и апартамент е за помещение и включва: настаняване на база пълен пансион (нощувка, закуска, обяд и вечеря, без напитки и без междинни хранения), чадър и шезлонг на басейна и плажа (до изчерпване на местата), анимация, паркинг (до изчерпване на местата), безплатен безжичен Интернет в зона рецепция и Лоби бар, застраховка, курортна такса.

Намаления

- деца до 1,99г. - безплатно
- 1 дете от 2г. до 11,99г. на допълнително легло при двама възрастни в двойна стая и апартамент - безплатно
- дете от 2г. до 11,99г. на редовно легло - 50% от цената на леглото
- 2 деца от 2г. до 11,99г. с двама възрастни в двойна стая или апартамент - първото дете е безплатно, а второто заплаща 50% от цената за възрастен
- 2 деца от 2г. до 11,99г., настанени в двойна стая с един възрастен - всяко се таксува по 50%
- възрастен на допълнително легло заплаща 75% от цената на редовното легло

Забележки:
- Поради санитарно-хигиенни съображения, хотел Зорница Сендс Спа забранява насянето на хранителни продукти в хотелските стаи. В случай, че се установи такова нарушение, на гостите ще бъде начислявана такса. Забранени са и достъпът и внасянето на храна през входа на хотела.
- В апартамент минималната заетост е двама пълноплащащи, максималната заетост е двама с 2 деца до 12г. или трима с дете.
- В апартамент лукс минималната заетост също е двама пълноплащащи, а максималната - двама пълноплащащи с 1 дете.

Ранни записвания:

До 31.12.2015   -25% намаление за целия летен сезон

От 01.01.2016 до 30.04.2016  -20% намаление за целия летен сезон

От 01.05.2016 до 31.05.216  -15% намаление за целия летен сезон

Заплащане на депозит 50% от сумата до 15 дни от дата на потвърждение на резервацията 

Пояснения

1.     Фамилната стая или Twin Room 2+2 or 3+1 SSV/Twin Room 2+2 or 3+1  FSV представлява едно помещение 22 квадратни метра с две отделни стандартни легла и две допълнителни легла, които са разтегаеми фотьойли. Максимално настаняване е двама възрастни и две деца или трима възрастни и едно дете. В този тип стаи е невъзможно настаняване и на бебе, понеже основните и допълнителните легла заемат почти цялото помещение и няма място за кошара.
2.     Допълнителното легло е разтегаем фотьойл.
3.   Морското дъно на места е каменисто при влизане в морето, има места, които нямат камъни, като цяло на места дъното е каменисто. За удобство на нашите гости сме поставили понтон, за улесняване на влизането в морето отвъд каменистите части
4.     Хотелът разполага с двойни стаи страничен и фронтален морски изглед, които са свързани помежду си с преходна врата и могат да се използват от по-големи семейства. Имайте предвид, че всички луксозни стаи разполагат с преходна врата.
5.     Стаите и суитовете, които са категория фронтално море не са разположени само и единствено в централно крило, а са всички помещения около басейна.
6.     Шезлонгите и чадърите на плажа и около басейна са безплатни, НО са налични до изчерпване на наличните места. Причината за това е спазване на клауза по договора за концесия за осигуряване на 50% от плажната ивица за свободно ползване. Хотелът не е отговорен в случай, че се получи недостиг на шезлонги. Същото се отнася и за паркинг местата - безплатни, но до изчерпване на наличните места. Колеги, моля да обърнете специално внимание на тази точка!
7.     Хотелът разполага с конферентна зала, с капацитет 65 човека, оборудвана с флипчарт, мултимедия, микрофон.
8.     Стаите се почистват ежедневно, но бельо и хавлии се сменят на всеки 2 дни!
9.     Настаняването е след 14 часа, освобождаването на стаите е до 12 часа. В случай, че гост желае да остане до по-късно в стаята си е необходимо да заяви изричното си желание на рецепция деня преди заминаването си и в деня на заминаването ще получи от нас отговор дали това е възможно и съответно да заплати цената на Late check out-а. Заплащането е 20 лева на час.
10.  Хотелът работи на пълен пансион - закуска, обяд и вечеря на блок маса БЕЗ включени напитки! На закуска се предоставят сок, кафе, вода, сокове, прясно мляко, а на обяд и вечеря се предоставя минерална вода от диспенсър.
11.  При предоставяне на оферти, уточнявайте начина на калкулиране на единично настаняване в двойна стая, а именно цена на човек на вечер + 50% от цената на човек на вечер.
12.  Цените на суитове и фамилни стаи са на помещение.
13.  Услугите в СПА центъра се заплащат отделно и не са включени в пакетната цена
14.  Плажните хавлии са жълти и вече се поставят в стаите. В определени часове могат да се сменят за свежи хавлии при спасителя на басейна.
15.  Хотелът разполага с голф колички и при необходимост можем да посрещаме гостите на спирката/обръщалото на Елените и да ги съпровождаме до хотела. За целта 15 минути преди пристигане на спирката е необходимо да позвъните на телефонът на рецепция - 0887506050.
16.  Децата, навършили 12 години се калкулират като възрастни.
17.  Гостите нямат право да си резервират шезлонги на плажа или около басейна с плажни хавлии или лични вещи. В такива случаи, хоста на плажа или спасителя имат правото да ги отстранят. Плажът е обществено достъпно място и хотелът не носи отговорност за загубени или изчезнали лични вещи.
18.  Хотелът не допуска домашни любимци
19.  Тютюнопушенето в закритите площи на територията на хотела е абсолютно забранено. Глобата за нарушаване на забраната за тютюнопушене е 100 лева.
20.  Забранено е внасянето на храни и напитки на територията на хотела. Забранено е изнасянето на храни и напитка от заведенията за хранене и развлечение на територията на хотел Зорница Сендс СПА.
21.Гости, които не спазват правилника за вътрешния ред на хотела, след устно и писмено предупреждение ще бъдат помолени учтиво да прекъснат своята почивка и да напуснат хотела.

 

 
Етикети Море,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart