Нова Година 2019 в ЛАРИСА - Гърция

Нова Година 2019 в ЛАРИСА - Гърция

Нова Година 2019 в ЛАРИСА  - Гърция
Дестинация: ГЪРЦИЯ
Номер на офертата: 200414
Валидност: актуална
Цена: 398.00 лв.
Количество:
    или    

 

НОВА ГОДИНА

ЛАРИСА

1 ДЕН: 29/12/2018: 7:00 часа отпътуване от София – паркинга пред стадион Васил Левски. Пристигане в Лариса късния следобяд. Настаняване в хотел Park 4* в центъра на града. Нощувка. Лариса е главният град на областта Тесалия – най -равнинната част на Гърция.Голям и много добре развиващ се град с хилядолетна история. През него преминава река Пиниос.
2 ДЕН: 30/12/2018: Закуска. Свободен ден в Лариса или по желание * екскурзия до град Волос и планината Пилион – Макреница и Портаря. Нощувка.
3 ДЕН 31/12/2018: Закуска. Свободен ден за разглеждане на гр. Лариса и шопинг. Вечерта ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в таверна в близост до хотела /на пешеходно разстояние/. Нощувка.
4 ДЕН: 01/01/2019: Закуска. Към обяд отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
 

 

ЦЕНА 398.00 лв

Цена на човек, за пакет, в лева

ЦЕНА

Цена на човек в двойна стая

398.00 лв.

3-ти човек в двойна стая

299.00 лв.

Доплащане за единична стая

160.00 лв.

 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
♣ Транспорт с комфортен автобус;
♣ 3 нощувки със закуски в хотел PARK 4*,
гр. Лариса: www.parkhotellarissa.gr
♫ ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА
ВЕЧЕРЯ в таверна в близост до хотела;
♣ Медицинска застраховка “Помощ при
пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро
към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 и
над 64 год. имат доплащане /;
♣ Входни и пътни такси;
♣ Водач през цялото пътуване;
 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
♫ Екскурзия до гр. Волос и планината Пилион –
17 евро –възрастен и 12 евро деца до 12 год.
 
За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място. Екскурзията ще се проведе при минимум 20 туриста !!!
 
ВАЖНО: От 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 3 евро на стая на вечер / за хотел 4*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна. За туристие пътуващи със собствен транспорт, от цената се приспадат 75.00 лв.
 
Волос – центърът на Гърция. Град, богат на история, силно свързан с митологията, град, който се развива изключително динамично днес. С новото си пристанище Тесали, град Волос се явява мост между Средния Изток и Азия, а с красотата си – предизвикателна туристическа дестинация за круизни кораби. Волос е столица на третата по големина област в Гърция и седалище на Университета на област Тесалия. През цялата година тук се провеждат много културни и спортни събития. Именно от Волос тръгва митичния кораб „Арго“ с Язон и Аргонавтите в търсене на Златното руно. Ето защо този кораб е емблемата на града и той е напълно пресъздаден в периода от август 2004 до лятото на 2007 г., като са спазени всички описани в древността технологии.
 
Макреница – „Балкона“ на Пилион. Много добре запазено традиционно селище с уникална архитектура - стъпаловидно разположени къщи с каменни покриви, тесни калдъръмени улички, извори с кристално чиста вода и прекрасна гледка към гр. Волос и залива Пагаситикос.
Портаря – в миналото най-важното от всички 24 селища на Пилион, днес то е лицето й. Някои от неокласическите сгради са запазени и преобразувани в хотели. Трябва да се посети и параклиса на Богородица Портаря – от където идва и името на селището.
 
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 50% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден / не на нощувка /.
Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка 2.00 лева на човек, на ден.
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.
 
ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ: 29 ДЕКЕМВРИ 2018
Етикети Нова година,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart