Ваканционно Селище Санта Марина - Созопол

Ваканционно Селище Санта Марина - Созопол

Ваканционно Селище Санта Марина - Созопол
Дестинация: Созопол
Номер на офертата: 200368
Валидност: актуална
Цена: 0.00 лв.
Количество:
    или    

       

Местонахождение:

Ваканционното селище Санта Марина се радва на отлично разположение на Южното Черноморско крайбрежие – намира се точно над известния Царски плаж, на 2 км северно от старинния град Созопол и на 34 км южно от гр. Бургас. Санта Марина Ви предлага богат избор на апартаменти с разнообразни квадратури и гледки .

Настаняване:

4 са основните видове жилища: студия, апартаменти с една спалня, апартаменти с две спални и мансардни студия на две нива. Всички имоти разполагат с прекрасни тераси, повечето от които имат и прекрасна гледка към морето.

В стаите:

Студията са с площ от 44 до 56 кв.м. Те разполагат с дневен и спален кът. Кухненският бокс е разположен близо до банята. Най-голямо е разнообразието на апартаменти с една спалня, а площта им е между 56 и 89 кв.м. Апартаментите с две спални имат квадратура от 82 до 165 кв.м. Освен по-големите дневни и трапезарии, тези имоти предлагат и по-големи тераси и очароващ изглед към морето.

Удобства:

Мансардните студия са с големина 62 и 73 кв.м. Тъй като са разположени на последните етажи на вилите, тези апартаменти се радват на отлични морски гледки. Санта Марина предлага богат избор не само на различни апартаменти и изгледи, а също така и избор между инвестиции на зелено, имоти в груб строеж и напълно завършени и обзаведени апартаменти.

 
 

 

 

 

Етикети Море,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart