Хотел Петрелийски --- с.Огняново - На 200 км от София и на 8 км от Гоце Делчев

Хотел Петрелийски --- с.Огняново - На 200 км от София и на 8 км от Гоце Делчев

Хотел  Петрелийски  --- с.Огняново - На 200 км от София и на 8 км от Гоце Делчев
Дестинация: Огняново
Номер на офертата: 300094
Валидност: актуална
Цена: 98.00 лв.
Количество:
    или    
        
 
Хотел "Петрелийски" разполага с 8 стаи, 7 апартамента, ресторант, барбекю, 3 басейна с минерална вода, един от които е закрит,  парна баня, масаж с шоколад, с мед, класически масаж и ароматерапия. 
Ресторантът на Хотел Петрелийски разполага със 120 места и предлага разнообразна традиционна и здравословна, включително веган кухня. Приготвяме храната основно с продукти от подбрани и проверени местни производители. Менюто се актуализира според наличните плодове и зеленчуци за сезона.Комплексът предлага обширна и оградена зелена площ, в която децата могат да практикуват игри на открито, докато родителите им релаксират. На рецепция може да попитате за хилки за федербал, топки за игра, мини вратички за футбол както и за разнообразни настолни игри.
По-малките гости имат на разположение пясъчник с разнообразни играчки за пясък.
 
Стаите са изцяло изпълнени от естествени материали – подът в стаите е от каменни плочи, баните с течаща минерална вода също са изцяло в камък. 
Стаите са със самостоятелни бани с вани и кабелна телевизия, с легло спалня или две единични и тераса. Във всяка стая има интернет и кабелна телевизия. Стаите са подходящи само за двама човека и не се предлага настаняване с допълнително легло в тях.
 
Апартаменти на 1-ви етаж
Апартаментите са с площ между 60-72 кв.м. и се състоят от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. В тях има възможност за настаняване на 4 възрастни човека плюс един (с допълнително легло). Стаите в апартаментите не са преходни.
 
Апартамент на 2-ри етаж
Апартаментът е с площ между 70 кв.м. и се състои от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. В него има възможност за настаняване на 4 възрастни човека плюс един (с допълнително легло). Стаите в апартаментите не са преходни.
 
Апартаменти на 3-ти етаж
Апартаментите са с площ 70 кв.м. и се състоят от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. Във всеки апартамент има възможност за настаняване на 4 възрастни човека плюс един (с допълнително легло). Стаите в апартаментите не са преходни.
 
Всеки един от апартаментите на 3ти етаж разполага с камина с осигурени дърва за огрев, вана с тангентор, кабелна тв, интернет, просторна тераса с красив изглед към река Канина и басейните.
 
Водата е минерална (35 градуса) с доказани лечебни свойства. Лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, гинекологични, бъбречно-урологични и жлъчно каменни заболявания.
 
Комплекс "Петрелийски" се намира в Югозападна България. На 200 км от София и на 8 км от Гоце Делчев. Особено инетересни за туристите са останките от античния град "Никополис Ад Нестум", средновековното селище, църквата "Св. Георги" (1898г). Двата огромни чинара в с. Гърмен и с. Огняново, Огняновски минерални бани и др. Лещен е на 8 км от комплекса. Със специфичния си чар, но обновени и запазили автентичен стил възрожденски къщи. Архитектурния рзерват Ковачевица се намира на 16 км от комплекс "Петрелийски", е възрожденско и архитектурно селище. Църквата „Св. Николай” (1847г) и интересните археологически и природни обекти в близост до селото – Каялийските скали, Кози камък, Тъмната гора и Синия вир. На 20км се намира най-дългата пещера в Дъбраш – Маноиловата дупка. 
 
Характеристика на водата:
Лечебни свойства на водата: водата е минерална с доказани лечебни свойства. Лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, гинекологични, бъбречно-урологични, жлъчно-каменни, кожни и други заболявания. 
 
Предлагани масажи в хотела
Цялостен масаж | 50 минути
Масаж на гръб | 35 минути
Масаж на крака | 15 минути
Масаж на ръце | 15 минути
Масаж на глава | 15 минути
Цялостен масаж с мед | 40 минути
Антицелулитен масаж с мед
Масажна яка | 20 минути
 
Минерална вода характеристики
Дебит: 10L/sec
Температура: 35 ℃ GC
Минерализация: 0,27 G/L
PH: 0,5 NC/L
Радон: 10L/sec
Флуорид: 5.1 MG L, 9.41 % MVAL
Хлорид: 6.0 MG L, 5.87 % MVAL
Сулфат: 29.0 MG L, 21.31 % MVAL
Карбонат: 18.0 MG L, 21.03 % MVAL
Натрий: 62.0 MG L, 95.29 % MVAL
Калий: – MG L, – % MVAL
Калций: 3.0 MG L, 7.71 % MVAL
Желязо: – MG L, – % MVAL
 
Цена до 01.04.2018
* Двойни стаи – 98лв ( две ед. легла или спалня)
* Апартаменти 1 – ви етаж – 170 лв. ( стая – спалня; стая – две легла; хол)
* Апартаменти 2 – ри етаж – 180 лв. ( стая – спалня; стая – две легла; хол и тераса)
* Апартаменти 3 – ти етаж – 190 лв. ( стая – спалня; стая – две легла; хол; тераса, тангенторна вана и камина).
 
Цена след 01.04.2018
* Двойни стаи – 114 лв. ( две ед. легла или спалня)
* Апартаменти 1 – ви етаж – 198 лв. ( стая – спалня; стая – две легла; хол)
* Апартаменти 2 – ри етаж – 208 лв. ( стая – спалня; стая – две легла; хол и тераса)
* Апартаменти 3 – ти етаж – 2018 лв. ( стая – спалня; стая – две легла; хол; тераса, тангенторна вана и камина).
 
В цената на услугата е включено: нощувка, закуска, вечеря, ползване на басейните, шезлонг, сауна, парна баня, парко място.
Всички апартаменти включват полупансион и спа пакет за до 4ма възрастни.
Всеки допълнителен човек доплаща 30 лева за настаняване в апартамент.
 
Моля да имате предвид, че при направена резервация, гарантирана с капаро, платеното капаро не подлежи на връщане при отказ от резервацията.
 
Етикети Планина,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart