КРУИЗ ДО ИЗРАЕЛ, КИПЪР, САНТОРИНИ, МИКОНОС И КУШАДАСЪ С MSC MUSICA 2024

КРУИЗ ДО ИЗРАЕЛ, КИПЪР, САНТОРИНИ, МИКОНОС И КУШАДАСЪ С MSC MUSICA 2024

КРУИЗ ДО ИЗРАЕЛ, КИПЪР, САНТОРИНИ, МИКОНОС И КУШАДАСЪ С MSC MUSICA 2024
Дестинация: Мавриций
Номер на офертата: 200187
Валидност: актуална
Цена: 1 771.00 лв.
Количество:
    или    

С включен транспорт до пристанището в Пирея, Атина

7 нощувки/ 8 дни

НЕЗАБРАВИМО МОРСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ С ВПЕЧАТЛЯВАЩИЯ MSC MUSICA

Маршрут: Пирея (Гърция)/Санторини(Гърция)/ Кушадасъ (Турция)/ Хайфа (Израел)/ Лимасол (Кипър) / Миконос (Гърция)/ Пирея (Гърция)

С луксозния круизен кораб MSC Musica

Цени на човек в двойна каюта
промоционални цени до изчерпване на каютите

ПЕРИОДИ

Вътрешна каюта

Каюта с прозорец

Каюта с балкон с морска гледка

11.05-19.05.2024

1771лв

2152лв

2398лв

18.05-26.05.2024

1890лв

2272лв

2520лв

25.05-02.06.2024

2030лв

2410лв

2653лв

3-ти и 4-ти възрастен: 1675лв (при двама пълноплащащи)
    1-во и 2-ро дете 0-18г (ненавършени): 970лв (при двама пълноплащащи)
    Доплащане за единична каюта: 1330лв

        ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 - Транспорт с луксозен автобус до пристанище Пирея, Атина в двете посоки

 - Водач от фирмата през цялото пътуване

7 нощувки на луксозния круизен кораб MSC MUSICA

Пристанищни такси

- Богат асортимент от храна за закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря

Някои от напитките в бюфет зоната: наливна вода, сокове от диспенсър, американско кафе, чай

Множество забавления на борда на кораба – театър с различни постановки всяка вечер, дискотека, библиотека, външни басейни, шезлонги и кърпи за басейн.

Програма с атрактивни игри – караоке, спортни надпревари, уроци по танци, уроци по различни езици, жива музика, тематични партита вечер (пример: бяло парти, Италианска вечер, караоке и т.н.)

Фитнес център с най-съвременно оборудване

- 14-часа на ден детски клубове за различни възрастови групи (продукти на Chicco, LEGO и др.)

- Специализирано детско меню, разработено заедно с Chicco.

Медицинска застраховка с покритие Ковид на стойност 10 000евро със ЗК "Евроинс"

Цената не включва:

- Такса обслужване към персонала - 12 евро на човек, на денонощие, деца 2 – 12.99 години – 6 евро; бебета под 2 години не заплащат такса

- Брегови екскурзии (по желание)

- Напитки, освен упоменатите като включени

- Специализирани ресторанти и барове

- Казино

- Ползване на телефон, интернет

- SPA услуги, фризьор, маникюр и педикюр, фитнес инструктор

- 3D кино, симулатор на F1 и други

- Медицински и фотографски услуги, пране

- доплащане за застраховка (14лв за лица над 65г, 24лв за лица от 75г до 85г)
- застраховка Отмяна на пътуване

ПРОГРАМА:

1 ден /Събота/  Отпътуване от София в 23.30ч сутринта от Руски паметник, пътуване до АТИНА / пристанище Пирея.

2 ден /Неделя/  Настаняване на кораба. В 22:00 отплаваме.

3 ден /Понеделник/  САНТОРИНИ /Гърция/ 08,00-18,00ч Корабът акостира на остров Санторини - перлата на Егейско море. Пред вас ще изплува неповторимата гледка, извънредната красота, като че родена от въображението на художник. Черен прах, тъмни изрязани отвесни скали в контраст със снежнобели къщи и куполни църквички на фона на лазурно небе и мастилено лилаво море.  Можете да видите най-голямата Калдера на морски вулкан с впечатляващи гледки и залези. По желание: Екскурзия до селището Оia.

4 ден /Вторник/ КУШАДАСЪ /Турция/ 08,00-18,00ч Нашата втора дестинация е Кушадасъ (Турция) Този град, разположен на брега на Егейско море, ще ви очарова с неговите красиви морски изгледи, природа и вкуса на местния ябълков чай. Неслучайно градът в превод значи "птичият остров". Името му най-вероятно идва от малкия каменен остров с формата на птича глава, разположен близо до старото пристанище на града. По желание: Екскурзия до древния Ефес - най-запазеният град от античността. Преминаваме покрай мястото, където е бил храма на Артемида - едно от седемте чудеса на древния свят. Свободно време за разходка и покупки или за да опитаме от местните вкусни деликатеси.

5 ден /Сряда/ В ОТКРИТО МОРЕ През целия ден корабът е в открито море и ще можете да се възползвате на лукса и забавленията с развлекателната програма на борда. Нощувка на круизния кораб.

6 ден /Четвъртък/ХАЙФА /Израел 06,00-22,00ч Корабът акостира в Хайфа, третият по големина град в Израел, намиращ се в северната част на страната. Разположен е на брега на Средиземно море и е най-голямото пристанище в държавата. В превод от иврит името на града означава “красив бряг” и неслучайно Хайфа е известен като един от най-красивите градове в света. Разположен на склоновете на планината Кармел, потъналият в зеленина град спира дъха на всеки посетител. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия Йерусалим – Витлеем с включен обяд.

7 ден /Петък/ ЛИМАСОЛ /Кипър/ 08,00-15,00ч Корабът акостира в Лимасол – вторият по големина град в Кипър, както и основен център на туризма и винопроизводството, известен с най-голямото пристанище в страната. Имаме свободно време, както и възможност за допълнителни екскурзии. 

8 ден /Събота/МИКОНОС / Гърция/ 16,00-02,00ч Веднага ще усетите топлата атмосфера на острова с неговата специфична цикладска архитектура с кубообразни бели къщи, белите тесни улици,  изпъстрени с малки кафенета и бутици, вятърните мелници, малката Венеция, и църквата Панагия Парапортиани.

9 ден /Неделя/ПИРЕЯ/ Гърция Пристигане в АТИНА / пристанище Пирея/ в 8,00ч След закуска слизаме от кораба и отпътуваме за България, пристигане в София привечер.

ПО ЖЕЛАНИЕ ДОПЛАЩАНЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Санторини
Екскурзия до селището Oia /
 JTR01 продължителност 4часа / Ия е типично цикладско село, характеризиращо се с тесни улички, традиционни бели църкви със сини куполи, визия за Средиземно море от пощенска картичка! Това село е известно с местоположението си на върха на хълм, откъдето се открива спираща дъха гледка към залива Санторини. Насладете се на 30-минутна разходка с водач, последвана от около 45 минути свободно време, преди да се качите на автобуса и да стигнете до близката винарна, където се предлагат изкушения от различен вид. Ще опитаме от местните деликатеси от сирене, домати, маслини и хляб, придружени от дегустация на вкусно вино. След това ще имаме кратко посещение на Тира. Цена: 72 евро възрастен, 55 евро дете 3-13г

Посещение на плаж Периволос / JTR03 продължителност 4часа
Периволос е  живописен плаж, в типичното красивото синьо на Егейско море. Ще имаме малко време да се насладим на плажния живот и различните таверни, пъбове и ресторанти, които ще намерим по крайбрежието. Останалата част от пътуването ще бъде прекарана в разглеждане на забележителностите във Тира, столицата на остров Санторини. Цена: 39 евро възрастен, 35 евро дете 3-13г

Кушадасъ

Автобусна екскурзия до древния град Ефес и къщата на Дева Мария / KUS02 продължителност 4часа с професионален екскурзовод. Ефес е един от най-известните градове на античността, познал властта на йонийци, лидийци, персийци, римляни и турци. Цена: 42 евро възрастен, 32 евро дете 3-13г
Хайфа
Целодневна Йерусалим и Витлеем
 с включен обяд / HAF10 – продължителност 12часа/ Едно пътуване до Светите земи едва ли би било пълно, ако не включваше посещения на две от най-известните места в света, израелския град Йерусалим и малкия палестински град Витлеем. Тази обиколка ни дава възможност да направим и двете . Ще започнем с 2-часово пътуване с автобус през завладяващ пейзаж от Хайфа до Йерусалим, едно от най-вдъхновяващите места на земята и известно със своето историческо значение, духовен символизъм и великолепие. Нашата обиколка на град Йерусалим започва със спирка на Haas Promenade, един от трите свързани обществени парка, за спиращи дъха гледки към града. След това следва разходка из стария град на Йерусалим, която ни отвежда през портата на Яфа и покрай част от "Виа Долороса". Широко смятан за най-святия път от християните по целия свят, това е пътят, който Исус пое по пътя си към кръста. Обиколката включва и възможност да видим църквата на Божи гроб. След това ще стигнем до Западната стена, важно място за еврейско поклонение, което също е част от външната подпорна стена на съседния Храмов хълм. Ще имаме свободно време за почивка и обяд. След това ще продължим към Витлеем и ще посетим църквата "Рождество Христово", на родното място на Христос. Завършена през 339 г. сл. Хр., тя е приета за най-старата непрекъснато действаща християнска църква в света.
Моля, обърнете внимание: тази обиколка не се препоръчва за гости със затруднения при ходене. Моля, обърнете внимание: тази обиколка не се препоръчва за гости със затруднения при ходене. Цена: 119 евро възрастен, 102 евро дете 3-13г

Лимасол
Ларнака & Лефкара / LIM12– продължителност 4часа 
Тази екскурзия е идеална за тези, които предпочитат да изследват сами, но все пак ще харесат кратко въведение по пътя. Ще пътуваме до Ларнака, най-старият жив град в Кипър и първоначално известен като Китион, родното място на философа-стоик Зенон. Свързан с ранните християнски времена, Ларнака е специално място за християните, тъй като епископът на града е св. Лазар (Лазар), който избра да прекара своя „втори живот“ тук, след като Исус го възкреси от мъртвите. На мястото, където се твърди, че са намерени останките му, съществува църква, построена на негово име. Когато стигнем до Ларнака, ще имате свободно време да разгледате сами. След това ще се върнем в Лимасол през Лефкара, село, известно с традиционния си стил на дантелена бродерия, известен като „Лефкаритика“. Тук също ще има свободно време да разгледаме селото сами, преди да се върнем на пристанищетоЦена: 45 евро възрастен, 35 евро дете 3-13г

ПО ЖЕЛАНИЕ ПАКЕТ НАПИТКИ с включена отстъпка 15% при закупуване преди отпътуване:
Пакет напитки Easy Package – цена на човек 535лв: неограничено количество безалкохолни и алкохолни напитки
 –  специална селекция домашни вина на чаша, наливна бира, селекция от класически коктейли, смесени напитки и безалкохолни коктейли, безалкохолни напитки и плодови сокове на чаша, бутилирана вода и класически топло напитки (еспресо, капучино, кафе лате, топъл чай). Пакетът включва всичко по-горе, сервирано в баровете, бюфетите и основния ресторант на MSC GRANDIOSA, но не покрива специализираните ресторанти.

Пакет напитки Easy Plus Package – цена на човек 741лв: неограничено количество безалкохолни и алкохолни напитки – водка, ром, уиски, текила, джин, бърбън, ликьори, специална селекция домашни вина на чаша, наливна и бутилирана бира, селекция от ледени и класически коктейли, смесени напитки и безалкохолни коктейли, безалкохолни напитки и плодови сокове на чаша, бутилирана вода и класически топло напитки (еспресо, капучино, кафе лате, топъл шоколад и чай), 10% намаление за поръчка на бутилирани вина. Пакетът включва всичко по-горе, сервирано в баровете, бюфетите и основния ресторант и специализираните ресторанти на MSC SEASIDE, но не покрива бранд заведенията / VENCHI 1878 ESTABLISHMENTS, LAVAZZA COFFEE SHOP, JEAN-PHILIPPE CHOCOLATE, COFFEE, CREPES & GELATO, STARSHIP CLUB, HOLA! TACOS & CANTINA

Записване и срокове за плащане: 350 лв. депозит при резервация, доплащане до 30 дни преди датата на тръгване.

Качването на борда може да бъде само с международен паспорт.

Здравни изисквания за пътуването: За всички отплавания през 2024 MSC MUSICA не изискват документ за ваксинация или негативен резултат от COVID антиген тест.

Информация за круизния кораб MSC MUSICA

MSC Musica не само e нов клас екологичен круизен кораб, тя e нов клас круизи - просторен свят от грациозни линии и превъзходен избор, обогатен от креативността, фините естествени материали и вниманието към детайла, които винаги са отличавали MSC Круизи. Вълшебен свят на топлина и гостоприемство очаква всеки гост.  От момента, в който се качите на борда ще се впечатлите. Веднага щом видите тристепенния водопад на централното фоайе и неговото прозрачно пиано, окачени на кристален под над басейн с блестяща вода, разбирате, че това е специален кораб. Дизайнерските места на борда са еднакво вдъхновяващи, независимо дали танцувате на група в ослепителния салон Crystal Lounge, релаксирате в стилния салон за пури Havana Club, играете в казиното Sanremo или се наслаждавате на шоу на живо в зашеметяващия Театро ла Скала. С елегантни басейни и примамливи зони за игра за деца, както и разкошен спа център, плюшен театър, бляскаво казино, панорамна дискотека и други, MSC Musica предлага на своите гости свят от дневни дейности и нощни забавления.
Разнообразната кухня на борда е прясно приготвена от първокласни съставки. Опитайте вкусните италиански гурме специалитети в Il Giardino, поглезете се с японски деликатеси в суши бар Kaito или се насладете на автентични италиански пици. Насладете се на богатата международна селекция от изискани винабири за утоляване на жаждата и класически и иновативни коктейли. С девет елегантни бара, от които можете да избирате, има място, което да отговаря на всеки повод.

 

Етикети Круизи,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart