Хотел Колозео - Сандански

Хотел Колозео - Сандански

Хотел Колозео - Сандански
Дестинация: Сандански
Номер на офертата: 200107
Валидност: актуална
Цена: 0.00 лв.
Количество:
    или    

Ромео и жулиета Гладиатор Антика Рома

Местоположение:  Бутиковият хотел “Колозео” е разположен в спокойна тиха местност в полите на Пирин на 1 километър от град Сандански и разкрива неповторима гледка към планината. С необикновената си архитектура и тематичен замисъл хотелът пресъсздава автентичната атмосфера на древния Рим. Стилът на италианския шарм е пресъсздаден чрез фасадното оформление на сградата и пренесен в интериорното изпълнение на ресторант “Медичи”, бар “Антика Рома” и уникалните по рода си стаи, всяка от които носи име на световно известни личности и места в тогавашен Рим.

Настаняване:  "Ромео и Жулиета"- "И до днес света не знае любов по-чиста и съдба по-клета от тази на Ромео и Жулиета“ Уилям Шекспир Апартаментът, посветен на Ромео и Жулиета, разказва историята на вечната неугасваща любов на двама влюбени, които биха направили всичко, за да бъдат заедно. Романтичният интериор е наситен с розово кремави акценти, които се допълват от светли завеси и ръчно нарисувани картини. Спалнята с балдахин придава нотки на нежна интимност, въвличащи ви в една любовна история. 

                   " Галилео Галилей"- Усетете духа на “бащата на науката” Галилео Галилей, пръв дръзнал да се противопостави на Инквизицията заявявайки, че земята е кръгла. В неговата стая ще откриете изчерпателно експозе и характерни за времето му предмети, пренасящи ви в 16 век. Топлите червено кремави тонове, специално изработеното метално легло и тематично подбраните картини ви потапят друго измерение.Балконът е с изглед към Пирин планина, разкрива неповторима гледка към дивата природа.

                    "Гладиатор" - Стаята е обзаведена с мотиви и предмети, напомнящи за древно римските гладиатори. Гладиаторските борби са един от символите на Римската култура и тези битки са били най-популярната форма на забавление. Част от тези игри са били религиозните церемонии. Като символ на тези церемонии е гардеробът “изповедалня”

                  "Микеланджело" - Усетете неповторимото изкуство на италианския Ренесанс в стаята, именувана на един от най – изявените представители на Флорентинската школа Микеланджело Буонароти. Мотиви от неговите най-известни картини и творби украсяват боядисаните в розово червено стени, а голямото огледало от ковано желязо и черно бял каменен под в шахматно подреждане символизират патоса, физическата и духовна мощ на произведенията му.

                 "Антика Рома" - БАР “АНТИКА РОМА: Напълно заслужаващ своето име, бар “Антика Рома” пресъздава духа на древен Рим. Патенираните оранжево жълти стени са изписани с фрески, стенописи и каменни гравюри, а запалените факли напомнят за древноримските гладиатори и техния начин на живот.

                  "Карузо" - Една неповторима хармония на цветове и орнаменти ви посреща в стаята, посветена на известния оперен певец Енрико Карузо. Тъмно кафява мебел, орехово-кафяв паркет, оцветени в кремаво-жълто стени, декорирани със снимки на сцени от познати опери и текстове на класическата музика придават на стаята духа в края на 18 век по времето на великия тенор . Балкон с красива гледка към Пирин планина.

ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ХОТЕЛ КОЛОЗЕО

09-14.04.2015 г. и 01-07.05.2015 г.


ПАКЕТ 3 - НОЩУВКИ НА ЧОВЕК
Двойна стая - 73.00 лв.
Допълнително легло за дете от 4г.до 12 г.-30 лв.
Допълнително легло за дете над 12 г.и възрастен - 45.00 лв.
Дете до 4 години - безплатно настаняване

ПАКЕТ 4 - НОЩУВКИ НА ЧОВЕК
Двойна стая - 96.00 лв.   
Допълнително легло за дете от 4г.до 12 г.- 40 лв.
Допълнително легло за дете над 12 г.и възрастен - 60.00 лв.
Дете до 4 години - безплатно настаняване

ПАКЕТ 5 - НОЩУВКИ НА ЧОВЕК
Двойна стая - 121.00 лв.
Допълнително легло за дете от 4г.до 12 г.- 50 лв.
Допълнително легло за дете над 12 г.и възрастен - 75.00 лв.
Дете до 4 години - безплатно настаняване  
   
ПАКЕТИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
-Закуски;
-Паркинг;
-Високоскоростен безжичен интернет;
-Курортни такси;
-Ползване с 50% отстъпка,т.е. 5.00 лв. на минерален басейн в Резиденция Свети Врач намираща се на 1 км.от Хотел Колозео.
Допълнително заплащане за празничен обяд- 25.00 лв.

ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart