Хотел Лагуна Бийч ****- Албена - Лято 2019

Хотел Лагуна Бийч ****- Албена - Лято 2019

Хотел Лагуна Бийч ****- Албена - Лято 2019
Дестинация: Албена
Номер на офертата: 200031
Валидност: актуална
Цена: 69.00 лв.
Количество:
    или    

 

Описание на хотела:
Хотел Лагуна Бийч е разположен на самия морски бряг, сред красиво декорирани зелени площи, цветни градини и уханен розариум, в центъра на комплекс Албена. В близост са хотелите Лагуна Маре и Лагуна Гардън, с които изгражда красив архитектурен комплекс. Седеметажната сграда на Лагуна Бийч е с терасовидна архитектура и разполага със 189 стаи и 4 асансьора. От 2014 година хотел Лагуна Бийч е клубен френски хотел под марката Look Voyages, чиито продукт е ориентиран към френската клиентела. Анимационната програма и обслужването се осъществяват предимно на френски език. Предлага се формулата All Inclusive. Хотелът разполага с просторен бюфет-ресторант с открита към морето, лоби бар, снек бар, вътрешен отопляем и външен басейн, както и басейн за деца с увеселителен пратер, на метри от плажа.
 
Услуги:
Безплатни услуги: 24-часова рецепция,  информация,  събуждане, повикване на такси, пощенски услуги, обмяна на валута,  2 шезлонга и 1 чадър на плажа и басейна на стая, анимация, открит басейн, детски басейн, закрит басейн, основен ресторант с тераса, лоби бар, снек бар. Безплатен  Wi-Fi  в хотелските стаи, фоайето, лоби бара и на плажа със скорост до 1 Mbps. 
 
Услуги срещу допълнително заплащане: такси, масаж, джакузи, сауна, пране и гладене, интернет кът с компютри в лоби, домашни любимци, интернационална и българска преса, ежедневно зареждане на мини бара, сейф на рецепция. Хотелът не носи отговорност за загубата на ценности, които не са били депозирани в сейфа. Специалните напитки по меню, чипс, Харибо, ядки и тютюневите изделия са срещу допълнително заплащане. Предлагат се още: рент а кар, екскурзии и спортни съоръжения, водни спортове, мини голф, конна езда, гмуркане, билярд, велосипеди и рикши под наем, разходка с файтон, лунапарк и др.
 
Настаняване:
Хотел Лагуна Бийч разполага със 189 климатизирани, комфортно  обзаведени стаи и студиа с баня и душ, телефон,  телевизори с кабелна телевизия, мини-бар и възможност за безплатен  WiFi интернет със скорост до 1 Mbps. Стаите са с балкон и по-голямата част от тях са с гледка към морето. Баните разполагат с душ или вана, сешоар, увеличително огледало, хавлии и чехли. Има стая, специално оборудвана за гости с увреждания. Настаняване: до двама възрастни с две деца. Домашни любимци: с предварително запитване и определени условия. Настаняването е след 14.00ч., освобождаването на стаите до 12.00ч.
 
Двойни стаи (около 20 кв.м.)– Хотелът разполага със 167 двойни стаи, уютно и комфортно обзаведени, по-голямата част от които с морски изглед. От тях 18 стаи са с междинна врата, а 25 с двуетажни легла. Двойните стаи са подходяща за настаняване на семейства с деца (максимум 3 възрастни и 1 дете или за 2 възрастни и 1 дете).
Единични стаи (около 20 кв.м.)-Хотелът разполага с 13 единични стаи с гледка към морето. Те разполагат с едно френско легло, тип спалня и разтегателен фотьоил. Стаите са подходящи за настаняване на семейства от максимум 2 възрастни и 1 дете.
Студио (25 кв.м.)- Хотелът разполага с 9 студия, състоящи се от двойна стая и кухненски бокс и баня с вана. Подходящи са за семейна почивка на 2 възрастни с  1 дете. 
 
Плаж и Басейн :
Близо трикилометровата плажна ивица на Албена е дългогодишен носител на еко-наградата Син Флаг за безопасно и устойчиво развитие, както и за поддържане на плажа и качеството на водите. Плажът за гостите се намира непосредствено пред хотел Лагуна Бийч, където се предлагат безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии можете да получите от рецепцията на хотела срещу допълнително заплащане. Работното време на водно спасителната служба е 08.30– 18.00 часа, след което плажът остава неохраняем. Моля, спазвайте указанията на водно спасителната служба и флаговата сигнализация.
Басейн– хотелът разполага с вътрешен отопляем басейн с джакузи зона и сауна, външен басейн за възрастни и детски басейн с увеселителен пратер. Един чадър и два шезлонга на стая на външния басейн се предлагат  безплатно. Хавлии за басейна можете да получите от рецепцията на хотела срещу допълнително заплащане. Работното време на басейна е от 08.30 до 18.00 часа, а в периода от 01.07-31.08, 08.30-19.00 часа. Извън тези часове басейнът е неохраняем, поради което Ви молим да не го използвате. 
 
All Inclusive програма (07:30 - 24:00)
Ресторант Лагуна Бийч
Закуска  07:30-10:00 
Обяд     12:00-14:00
Вечеря   19:00-21:30
 
Тематични вечери: българска национална, средиземноморска и гала вечер, вечери на специалните сирена, фини колбаси, рибни деликатеси и др. 
 
Здравословни бюфети: ябълковият натурален студено пресован сок на Албена, пресни плодове и зеленчуци на Еко Агро- „собствено производство”, сурови и овесени ядки, сушени плодове и др.
 
Барбекю специалитети: всеки ден по време на обяд и вечеря (висок сезон).
 
Снек Бар Лагуна Бийч 11:00-16:30 /сандвичи, пица, палачинки, гофрети, десерти, плодове, сладолед/
Лоби бар Лагуна Бийч 10:00-24:00
Бар ресторант Лагуна Бийч 12:00-14:00 и 19:00-21:30
 
Напитки: местни алкохолни и безалкохолни напитки, ракия, вино, газирани вина, наливна бира, сокове, газирани напитки, минерална вода, топли напитки.
 
Мини-бар: срещу заплащане, зарежда се ежедневно по време на престоя с минерална и газирана вода, натурален сок, студен чай, бира, вино, алкохолни напитки(уиски, ром, водка, джин), ядки, харибо.
 
Анимация и развлекателна програма: анимацията е изцяло на френски език. Изпълнява се от високо квалифициран екип по седемдневна програма, подходяща за всички възрасти. Ежедневно се провеждат  различни спортни и развлекателни игри. Хотелът разполага с детски клуб, където за най малките ни гости се грижи професионален (френски) екип.
 
СЕЗОН 2019
 

Вид настаняване ALL Inclusive

02.07 – 24.08

22.06 – 01.07

25.08 - 06.09

08.06 – 21.06

07.09 – 13.09

До 07.06

След 14.09

Легло в двойна стая

Легло в двойна стая

Легло в двойна стая

Легло в двойна стая

Лагуна Бийч

160 лв.

128 лв.

95 лв.

69 лв

 
Намаления за Ранни записвания:
15% отстъпка за направени резервации  до 31.01.2019г. вкл.
10% отстъпка за направени резервации от 01.02 до 28.02.2019г. вкл
 
Условия за да е валидна отстъпката за Ранни записвания: - минимален престой : 7 /седем/ нощувки;
 - 100% плащане в срок до 20 дни след потвърждаване на резервацията;
 
Забележка : Деца до 12 ненавършени години ползват 50% намаление от цените за доплащане за изхранване.
Цените са в лева на човек в двойна  стая на съответния борд и включват застраховка, еко такса и  ДДС.
В цената на всички хотели са включени безплатно ползване на чадър и два шезлонга на стая на плажа!
В цената за настаняване на всички хотели е включен безплатен Wi-Fi интернет в общите части на хотелите.
 
Намаления:
Деца от 0 до 2 ненавършени години се настаняват и изхранват безплатно.
Дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено с двама пълно плащащи родители, се настанява и изхранва безплатно. Второ дете, настанено с двама пълноплащащи родители на допълнително легло, ползва 70% отстъпка от цената за легло в двойна стая.
Дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено с един пълноплащащ родител на редовно легло, се настанява и изхранва безплатно,
а възрастния заплаща за единична стая. Второ дете, настанено с един пълноплащащ родител на допълнително легло, ползва 70% намаление от цената за единично настаняване.
Трети възрастен, настанен на допълнително легло, ползва 20% отстъпка от цената за легло в двойна стая.
Забележка: Не всички стаи позволяват настаняване на 2+2. Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в съответния хотел
 
Етикети Море,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart