Пакети Романтика и Релакс в Хотел Шато Монтан *** - Троян , 2018 г.

Пакети Романтика и Релакс в Хотел Шато Монтан *** - Троян , 2018 г.

Пакети Романтика и Релакс в Хотел Шато Монтан ***  - Троян ,  2018 г.
Дестинация: Троян
Номер на офертата: 200317
Валидност: актуална
Цена: 89.00 лв.
Количество:
    или    

     

Хотел Шато Монтан е разположен в централната част на град Троян, в близост до главната търговска улица и в страни от уличния трафик. Той предлага на своите гости уют, приятна атмосфера и стил, в съчетание с перфектно обслужване и стандарт. Хотелът е категория три звезди и разполага с шестдесет места в единични , двойни стаи де лукс и апартаменти. Всички те са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, мини бар, телефон с директно избиране и високоскоростен интернет . На разположение на гостите на хотела са луксозно обзаведени ресторант, лоби бар , фитнес център, сауна и масажен салон, рум-сървиз, туристическа информация, бизнес услуги и паркинг . Конферентната зала със 70 места е удобна за провеждане на семинари, фирмени обучения, тийм билдинг, специални събития и презентации. Любимо място за отмора през летния сезон е лятната градина с бар и отрит басейн със съвременна система за пречистване и соларно отопление на водата. Идеалното местоположението на хотел Шато Монтан дава възможност за лесно и бързо придвижване в града и околностите с цел делови срещи, пазаруване или посещение на многобройните възможности за културен и екотуризъм : Троянски манастир, курортите Шипково и Чифлик, ски зоната на Беклемето,национален парк Централен Балкан .

Разполага с шестдесет места в единични , двойни стаи де лукс и апартаменти.

Двойна стая де лукс-Просторна спалня за двама или две единични легла , кът за почивка с кресла, телевизор с кабелна телевизия , мини бар, интернет достъп , телефон, климатик , удобно обзаведена баня . Студио-Просторна спалня за двама с холна гарнитура , телевизор с кабелна телевизия , зареден мини бар, интернет достъп , телефон, климатик , удобно обзаведена баня с вана. Апартамент-Просторна спалня за двама , гардеробна , хол с холна гарнитура , тераса с панорамен изглед , удобно обзаведена баня с вана , зареден мини бар, интернет достъп , телефон, климатик, кабелна телевизия.

Заведения: Ресторантът на хотел Шато Монтан , със своите 90 места е удобно и предпочитано място за фирмени и семейни партита. В менюто има предложения на специалитети от местната кухня, ястия от европейската кухня и дивеч . В листата с напитки, познавачите ще открият богата селекция от бели и червени вина от най-добрите български изби и от Франция, подбрани от сомелиера на хотела. За организирани групи над 15 човека се организират дегустации на вино и троянска сливова ракия. Панорамен изглед към басейна на хотела.

Лоби бар-Предлага богато разнообразие от международни марки кафе и чай, леки храни , маркови напитки, коктейли, първокласен избор от пури и пурети. Безжичен интернет , телевизор, просторна тераса към градината на хотела. Удачно място за отмора и провеждане на делови срещи. Отпуснете се в приятна атмосфера с тиха музика от сутринта до късно вечерта. Работно време от 07.00 до 24.00ч. Бар басейн- Освежаващи сокове и коктейли, наливна бира , както и вкусни закуски и сладолед край басейна на хотела. Работно време от 09.00 до 22.00ч. - летен сезон

Дегустация на вина със сомелиер 12 лв на човек за група над 30 човека - Дегустация, включваща пет вида отбрани вина от професионален сомелиер - Плато сухи мезета и различни видове сирена, минерална вода

Спорт: Фитнес -Безплатно за гостите на хотела ползване на фитнес центъра. Прецизно подбрани уреди , възможност за консултации с инструкторите в салона, телевизор с LCD- монитор, безжичен интернет, спортен бар. Залата се отоплява и вентилира с помощта на климатик . Басейн -Лятна градина с бар и отрит басейн със съвременна система за пречистване и соларно отопление на водата.Това е любимо място за отмора през летния сезон . Безплатно за гостите на хотела ползване на басейн, шезлонг и чадър. Хотелът предоставя възможност на своите гости да използват финландската сауна, разположена в комплекса. Хотел Шато Монтан разполага с опитен специалист масажист, който ще Ви помогне да забравите за умората, болките и излишните мазнини в тялото. Помещението за масаж има самостоятелно озвучаване и уютна обстановка. Предлагаме на Вашето внимание следните видове масажи : антицелулитен, класически /цялостен и частичен/, масаж с мед, шоколадово удоволствие, хот –стоун масаж. Вие можете да направите своята предварителна заявка за масаж в удобно за Вас време.

Конферентна зала Хотел Шато Монтан разполага с 1 конферентна зала с 70 места , климатизирана , с дневна светлина и удобен конференс за работни срещи на 10 човека. За по-малки мероприятия залата може да бъде подредена , така че да отговори на всички изисквания на клиента. Предлагани услуги : Конферентната база е с високо качество - бизнес услуги с достъп до високоскоростен интернет, принтер, копирни услуги, мултимедиен проектор, екран, шрайбпроектор, флипчарт, озвучаване, богато разнообразие от кетъринг услуги, бюро посрещане за съответното мероприятие в лобито на хотела. 

Романтична ваканция

Пакет „Романтична ваканция“ подготвихме с особено внимание. Елегантната обстановка, красивата природа, вкусната храна, отбраните вина – те са подправките на любовта. 

Изненадайте половинката си с романтично бягство в планината и я доведете в хотел „Шато Монтан“. Ние сме подготвени да ви посрещнем. Вино, свещи, закуска в леглото – ще се погрижим за всяка подробност. Добавете към това възможността за дълги романтични разходки, излежаване край басейна и любовното блаженство ще е пълно. 
Вземете пакет „Романтична ваканция“ и оставете организацията и подготовката на нас. 

Пакетна цена на човек 89.00 лв / 2 нощувки/

2 нощувки и 2 закуски в двойна стая  /1 закуска, сервирана в стаята по желание на гостите/
1 вечеря на свещи в ресторанта на хотела по тристепенно меню и бутилка вино.
Бутилка шампанско и шоколадови бонбони  във вашата стая , приготвени за  пристигането Ви.
*  не важи за дните на официалните празници
** доплащане за апартамент 60.00 лв

Пакет „Релакс“

Колкото по-добре си починете, толкова по-ползотворно ще работите. Отделете време за себе си и близките си, и се отървете от стреса и напрежението. Пакет „Релакс“ е идеален за тази цел. Изготвили сме специална спа програма за вас. А разходките из Троян и красивия Троянски балкан ще прогонят всички лоши мисли и грижи надалеч от вас. Към това добавете и изкусителните специалитети на нашия готвач, качествените питиета, подбраните вина и сами ще се убедите, че в хотел „Шато Монтан“ ще си починете пълноценно. 

Пакетна цена на човек 103.00 лв / 2 нощувки/

2 нощувки със закуска  в двойна стая **
1 вечеря в ресторанта на хотела по тристепенно меню и бутилка вино.
Спа-програма :
1 релаксиращ частичен масаж
Фитнес, Сауна, Външен басейн
доплащане за самостоятелна стая 40.00 лв.
доплащане за апартамент 60.00 лв

 

Етикети Планина,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart