Белград и Ниш , 4 дни / 3 нощувки - Сърбия - екскурзия с автобус 2022 г.

Белград и Ниш , 4 дни / 3 нощувки - Сърбия - екскурзия с автобус 2022 г.

Белград и Ниш , 4 дни / 3 нощувки  - Сърбия -  екскурзия с автобус 2022 г.
Дестинация: СЪРБИЯ
Номер на офертата: 200253
Валидност: актуална
Цена: 225.00 лв.
Количество:
    или    

 

Белград и Ниш
 
ДАТИ : 03.03.2022 г., 08.09.2022 г. 
 
ЦЕНА : 225 лв
 
ПРОГРАМА 
 
Ден 1
04:30 ч. отпътуване от Благоевград 06:00 ч. отпътуване от София. Около обяд пристигане в Белград. Разходка по централната улица „Княз Михаил”, възможност за разходка из Калемегдан (Белградската крепост) и разглеждане на военноисторическия музей, който се намира в самата крепост. Настаняване в хотела. Нощувка.
 
Ден 2
Закуска. Панорамна обиколка на Белград – църквата „Свети Сава”, площада на републиката със статуята на княз Михаил Обренович, Народния театър, пл. „Теразие”, крепостта Калемегдан, пл. „Никола Пашич”, Парламента на Сърбия (Скупщината), Нови Белград. Свободно време за посещение на музеи или по желание - разходка с корабче по реките Дунав и Сава (с доплащане 26 лв. на човек; организира се при минимум 20 човека; заявява се и се заплаща в България, а не на място). Възможност за традиционна вечеря с жива музика в ресторант на ул. „Скадарска“ (с доплащане 50 лв. на човек; цената включва тристепенно меню, 1 ракия, жива музика; организира се при минимум 20 човека; заявява се и се заплаща в България, а не на място). Нощувка.
 
Ден 3
Закуска. Свободен ден в Белград или факултативна полудневна екскурзия до областта Войводина с разглеждане на Нови Сад и Сремски Карловци - с доплащане 33 лв. за възрастни и 17 лв. за деца до 17 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада пред кметството, католическата катедрала „Света Богородица”, православната църква „Свети Георги”, синагогата. Фотопауза на Петроварадинската крепост – една от най-впечатляващите крепости в Югоизточна Европа, кацнала живописно на един хълм над Дунава на 3 км от Нови сад. Разходка из Сремски Карловци: Патриаршеския дворец, Съборната църква, Старата гимназия. Възможност за посещение на винарна и дегустация на вина в Сремски Карловци – център на известен винарски район. Завръщане в Белград. Свободно време. Нощувка.
 
Ден 4
Закуска. Отпътуване за Ниш. Пешеходна разходка в центъра на града: площад „Крал Милан“ с паметника на освободителите на града, пешеходната търговска улица „Обреновичева“, университета, кметството, крепостта. Свободно време. 14:30 ч. - отпътуване за България. Вечерта пристигане в София и Благоевград.
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА : 
 
Транспорт с лицензиран автобус;
 
3 нощувки със закуски в хотел 2 или 3 звезди в Белград;
 
Панорамна обиколка на Белград;
 
Пешеходна разходка в Ниш
 
Водач – придружител по време на пътуването.
 
 
ЦЕНАТА НЕВКЛЮЧВА : 
 
Входни такси за посещаваните обекти
 
Разходи от личен характер
 
ЗАПИСВАНИЯ :
ЮНИКОРН 7 ТУР ЕООД
Гр. Благоевград
GSM : 0895 63 13 72, 0889 04 90 97
E-mail : toni72g@abv.bg

 

Етикети Екскурзия,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart