Екскурзия - Черен петък в Истанбул и Чорлу - Турция 2020

Екскурзия - Черен петък в Истанбул и Чорлу - Турция 2020

Екскурзия - Черен петък в Истанбул и Чорлу - Турция 2020
Дестинация: ТУРЦИЯ
Номер на офертата: 200002
Валидност: актуална
Цена: 155.00 лв.
Количество:
    или    

 

 

            

Черен петък в Истанбул и ЧОРЛУ
 
ЕКСКУРЗИЯ С АВТОБУС
 
4 ДНИ / 2 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ
 
ЦЕНА : от 155.00 лв
 
ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ : 23.11.2020 / 26.11.2020
 
Програма :
 
Първи ден 
Отпътуване от Благоевград в 18:00 ч., София в 19:00 ч. от паркинга пред магазин Мосьо Бриколаж. Нощен преход.
 
Втори ден 
Пристигане в Истанбул сутринта. Шопинг в МОЛ или панорамна обиколка на историческия център на Истанбул с беседа на български език с посещение на българската църква Св. Стефан, считана за най - красивия християнски храм в Турция (доп. заплащане). Настаняване в хотел. Пешеходна обиколка на историческия център на града (включена в цената), с разглеждане на Хиподрума, Египетския обелиск, „Синята джамия”, църквата „Св. София” , двореца „Топкапъ” (отвън). Желаещите да разгледат отвътре църквата „Св. София” и двореца Топкапъ, могат да го направят в следобедните часове, в компанията на местен лицензиран екскурзовод (доп. заплащане). 16:30 ч. шопинг в МОЛ ЕМААР или посещение на неговия аквариум. Екскурзията продължава с атракция та ПЕЕЩИТЕ ФОНТАНИ (доп. заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.
 
Трети ден 
Закуска. Пожелание посещение на Виа порт Венеция с ключен билет за гондоли те (доп. заплащане) . Следва посещение на Сапфир - най-високата жилищна сграда в Европа, извисяваща се на 261 метра, от където ще можете да се полюбувате на този космополитен град от птичи поглед. Изкачване с високо скоростния асансьор ще ви отведе до панорамната тераса на последния етаж на небостъргача. Желаещите да изпитат силни емоции чрез симулация на полет с хеликоптев в 4D киното, ще се пренесат за около 10 минути във вътрешността на Синята джамия, Хиподрума, Света София, дори ще усетят по краката си пръските вода „прелитайки“ над Босфора (доп. заплащане). Пожелание разгодка с кораб че по Босфора с беседа на български език (доп. заплащане). За да бъде вечерта Ви незабравима предлагаме да посетите ресторант Гар Мюзик казино (доп. заплащане) - вечеря, безалкохолни и алкохолни напитки местно производство, шоу програма от местни ориенталски танци. Връщане в хотела. Нощувка.
 
Четвърти ден 
Закуска. 8:00 ч. отпътуване за Чорлу. Шопинг в магазина на фабриката за спално бельо ТАЧ. Кратък престой в Одрин за пазар - локуми, баклави, кори за баница, перилни препарати. Свободно време за обяд. 15:00 ч. отпътуване за България. Пристигане в София около полунощ.
 
BED AND BREAKFAST 

Етикети Екскурзия,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart