Сватбена разходка на яхта „Света Анна” модел Bavaria 33 Cruiser

Сватбена разходка на яхта „Света Анна” модел Bavaria 33 Cruiser

Сватбена разходка на яхта „Света Анна” модел Bavaria 33 Cruiser
Дестинация: Варна
Номер на офертата: 300269
Валидност: актуална
Цена: 130.00 лв.
Количество:
    или    

 

  

             Sveta Anna - Bavaria 33

Яхтеният туризъм е една нова услуга за България, която все повече набира популярност. Природните дадености на страната обуславят този засилен интерес. Красотата на българските брегове, дългите плажове със златен пясък, бляскавите курортни комплекси предлагат богат избор от възможности за отдих за всеки вкус.
 
Да плаваш по море под опънатите платна, да слушаш как носът на яхтата цепи вълните и да преследваш облаците е мечтаният начин за почивка на все повече хора. Ние Ви предлагаме отдаване под наем на яхти – за няколко часа, ден, седмица или дори месец. Предлагаме яхти с различна степен на комфорт, които могат да бъдат допълнени с професионален екипаж, включително готвач, стюард и пр. Ценовият спектър е достатъчно широк, за да може всеки да открие лодката, подходящата за неговите желания и възможности.
 
Ние можем да организираме чартъри с яхти по българското крайбрежие, яхтен туризъм в страната и чужбина. Ние можем да организираме мечтаната от Вас обиколка с най-подходящата за Вас яхта както в Черно море, така и в Мраморно, Бяло, Егейско, Адриатическо, Средиземно море, където ще се докоснете до красотата на непознати досега места.
 

 

М/в яхта „Света Анна”

модел Bavaria 33 Cruiser

    

   

Информация за яхтата:

Година на производство - 2006 г.

Дължина -10,65 м.

Ширина – 3,48 м.

Газене – 1,85 м.

Двигател – Volvo Penta D1-30    21kw/29 k.c

Капацитет – 6 пасажера + 2 /екипаж/

Горивен резервоар – 150 л.

Воден резервоар – 210 л.

Грот и геноа – 57,30 м2

2 двойни каюти и салон

Баня с топла вода; душ на кокпита; вакуумна тоалетна

Оборудване:

Автопилот; GPS; Ехолот; Ветромер / Raymarine/; компас; ел. котвен шпил; TV; DVD; CD;хладилник; микровълнова фурна; принадлежности за риболов.

Сватбена разходка на яхта
 
Яхта – "Света Анна" (Bavaria 33 Cruiser).
 
Продължителност – 1 час разходка из Варненския залив или Варненското езеро.
 
Цена: 130 лв.
 
Цената включва наем на яхтата, екипаж, застраховка, гориво и шампанско.
 
Цената е без ДДС.
 
* Разходката може да се съчетае и с фотосесия!
 
Има моменти в живота, изпълнение с магия, с топлина, с толкова много чувства, че понякога не стигат думите, за да ги опишеш. Мечтаната среща на две новопристанали – едната на своя любим, а другата на древното необятно море, е един от тях. И двете са в бяло – изискани, блестящи, изящни... неповторими. Прекрасно допълващи се в обща феерия, съвършенство и финес. Надиплената булчинска рокля се плъзга леко и гали полираната повърхност на яхтата. Вълните деликатно шепнат на своя таен език. Плясъкът им приспивно отрежда благопожелания. Фини пръски обливат влюбените в омайна мъгла. Сбъднат сън!
 
Искряща от лукс, яхтата тръпне от оказаната и чест. Само да я отвържат от кея и потегля в обятията на своя любим, без двигател, без платна – безмълвно, но недвусмислено пожелание за щастие. Капитанът вдига платната и яхтата вече в цялата си прелест навлиза в морето. Припявайки за попътни успехи, вятърът весело шумоли в платната и вее съзаклятнически воала и разкошната рокля. Грация и красота! Нежна музика допълва общия синхрон. Неповторимо и незабравимо преживяване!
 
Вселената ги приветства. Слънцето огрява щастливите лица и стопля трепкащите от приятно вълнение сърца. Птичките пърхат с крила в опит да се съревновават с новото морско бижу. Пасажерите от преминаващите наоколо корабчета махат и ръкопляскат с възхита. Гледката спира дъха – морето носи ослепителната яхта с нейните прекрасни гости – млади, красиви, влюбени, щастливи – току-що венчани, излъчващи безрезервна любов. Градът е пред тях. Животът е пред тях. Каква по-добра поличба от този приказен старт.
 
 
Начин на плащане:
30 % от сумата се заплаща при направена резервация.
Останалата част се плаща при започване на мероприятието на капитана или представител на фирмата.
 
evrg
Етикети Сватбени,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart