Фестивал на Лалето 2018 в Истанбул - Турция ; 2 нощувки нощен преход ; хотел BUYUK SAHINLER 4*

Фестивал на Лалето 2018 в Истанбул - Турция ; 2 нощувки нощен преход ; хотел BUYUK SAHINLER 4*

Фестивал на Лалето 2018  в Истанбул - Турция  ; 2 нощувки нощен преход ;  хотел BUYUK SAHINLER 4*
Дестинация: ТУРЦИЯ
Номер на офертата: 200002
Валидност: актуална
Цена: 169.00 лв.
Количество:
    или    

 

            

Фестивал на лалето в Истанбул
Програма с 2 нощувки нощен преход
4 дни/ 2 нощи
цени от: 169.00 лв
ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ: 12.04.2018
 
Първи ден 12.04.2018
Отпътуване от София в 22:00 ч. от паркинга пред стадион „Васил Левски”, от Шел Пазардиж в 22:45 ч., от Пловдив в 24:00 ч. от OMВ Санкт Петербург, от Димитровград в 01:15 ч. от Газпром Димитровград. Нощен преход.
Втори ден 13.04.2018
Пристигане в Истанбул сутринта. Пешеходна обиколка на историческия център на града (включена в цената), с разглеждане на Хиподрума, Египетския обелиск, „Синята джамия”, църквата „Св. София” , двореца „Топкапъ” (отвън) и Българската църква „Свети Стефан“, считана за най-красивия християнски храм в цяла Турция. Настаняване в хотела. Желаещите да разгледат отвътре църквата „Св. София” и Водохранилището, могат да го направят в следобедните часове, в компанията на местен лицензиран екскурзовод (доп. заплащане). За да има вечерта ви подобаващ завършек, ви предлагаме вечеря с шоу програма в Ориент Хаус Босфорус, където ще имате възможност да се насладите на невероятните нощни гледки към Златния рог и Босфора, разкриващи се пред вас по време на нощния круиз (доп. заплащане). Връщане вхотела. Нощувка.
Трети ден 14.04.2018
Закуска. Посещение на Българската църква „Свети Стефан“, считана за най-красивия християнски храм в цяла Турция. Програмата продължава с разходка до парка Емирган – емблематично за Истанбул място, особено през пролетта, когато е сезонът на лалетата. Очаква ви неповторима цветна феерия и изящни композиции от различни по форма и цвят лалета, съчетани по изумителен начин. Разходката тук е приказно преживяване и със сигурност ще пожелаете да се снимате и запазите като спомен всяка една от тези божествени комбинации от лалета. Следва посещение на Сапфир - най-високата жилищна сграда в Европа, извисяваща се на 261 метра, от където ще можете да се полюбувате на този космополитен град от птичи поглед. Изкачване с високо скоростния асансьор ще ви отведе до панорамната тераса на последния етаж на небостъргача. Желаещите да изпитат силни емоции чрез симулация на полет с хеликоптев в 4D киното, ще се пренесат за около 10 минути във вътрешността на Синята джамия, Хиподрума, Света София, дори ще усетят по краката си пръските вода „прелитайки“ над Босфора (доп. заплащане). Вечерта ви предлагаме да посетите новата атракция на Истанбул – Water Garden, където освен да се полюбувате на ослепителното лазерно шоу на пеещите фонтани, ще имате възможност и да похапнете в някой от гурме ресторантите, предлагащи неустоими изкушения. Връщане в хотела. Нощувка.
Четвърти ден 15.04.2018
Закуска. По желание разходка до азиатската част с метрото, което минава под Босфора – Мармарай. Екскурзията е придружена от беседата на професионален екскурзовод, с възможност за посещение на Кулата на девицата, където можете да изпиете чаша ароматно турско кафе (доп. заплащане). Туристите, които не са записани за организирана екскурзия, трябва да освободят хотела до 12 часа и да оставят багажа си за съхранение в хотела. След приключване на екскурзията следва отпътуване за Бълагрия и попътно посещение със свободно време (около 2 часа) в търговски център „Forum”. Тук се намира аквариумът „Тюркоазу“, разположен на площ от 8000 м2 с един от най-дългите подземни водни тунели, в който посетителите се радват на 270 – градусова панорама и имат усещането, че плуват сред водните обитатели (доп. заплащане за билет за аквариума). Отпътуване за България. Пристигане в София около полунощ.
 
BUYUK SAHINLER 4*

emt

Етикети Екскурзия,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart