КАРНАВАЛ в Струмица - СПА хотел „Сириус” 4* в Македония, Близка дестинация, само на 250 км. от София.

КАРНАВАЛ в Струмица - СПА хотел „Сириус” 4* в Македония, Близка дестинация, само на 250 км. от София.

КАРНАВАЛ в Струмица - СПА хотел „Сириус” 4* в Македония,  Близка дестинация, само на 250 км. от София.
Дестинация: МАКЕДОНИЯ
Номер на офертата: 5008123
Валидност: актуална
Цена: 129.00 лв.
Количество:
    или    

         

Оферта за КАРНАВАЛ в Струмица, СПА хотел Сириус 4* - ТОП оферта 129 лева 
Маршрут: Македония: СТРУМИЦА, СПА хотел СИРИУС 4*
 
Продължителност: 2 дни / 1 нощувки
Транспорт: Автобус
Цена от: 129 лв.
 
КАРНАВАЛ в СТРУМИЦА – малкият РИО де Жанейро за МАКЕДОНИЯ
ПРИКАЗНА ДВУ дневна ФИЕСТА в уикенда:  25 февруари и 26 февруари 2017!
Заповядайте с нас, станете част от  приказното  дефиле и пъстрата феерия от  цветове!
 
1 ден: София – Струмица
Сутринта в 08:00 часа, отпътуване от храм-паметник „Ал.Невски“ по маршрут: София – Дупница – Благоевград – Сандански – Петрич – Златарево. Около обяд преминаване на границата с Р. Македония при КПП Златарево / Ново село. Пристигане в Струмица, градът под „Цареви Кули“ и град на звездите, някогашния Астарион. Панорамна обиколка в града с автобуса и свободно време за първи впечатления на чаша кафе или вкусен обяд. След обяд настаняване в СПА хотел „Сириус” 4*. Свободно време за релаксация и възползване от СПА центъра на хотела. Привечер включване в карнавалните тържества, които в ден събота са в своя апогей - дефилират групи не само от Македония, но и от други държави, заявили участие в карнавала.
Връщане в хотела. Вечеря с жива музика. Нощувка.
 
 
2 ден: Струмица – манастири: Велюса и Водоча – Самуилова Крепост - София
Закуска. В 10:00 часа освобождаване на хотела и туристическа програма в околностите на Струмица, включваща древните византийски манастири: ”Свети Леонтий” в село Водоча и манастира ”Св.Богородица Милостива” в село Велюса. Разглеждане и запознаване с тяхната история. Свободно време в Струмица, за да се включим за около час в традиционния детски карнавал, провеждащ се  в неделя – денят, в който всеки иска прошка от близките си по стара християнска традиция. Отпътуване за Петрич с попътно посещение на Самуилова Крепост. Свободно време в град Петрич и отпътуване за София в 16:30 часа. Завръщане в София вечерта.
 
Пакетна цена на турист:

Според вида на заемане в

 СПА хотел „Сириус“ – 4*

 

Редовни цени

На турист в двойна/ тройна стая

129 лева

Единична стая

159 лева

Дете 0- 5.99 г с 2-ма възрастни в стая

49 лева

Дете 06 – 11.99 г. с 2-ма възрастни в стая

89 лева

 
 
Забележка: деца до 06 години, не ползват легло и заплащат само 49 лева – получават място в автобуса и стол в ресторанта за тържествената вечер 
 
Пакетната цена включва:
Транспорт с лицензиран автобус за международни превози
1 нощувка със закуска на богата блок маса
1 стандартна вечеря  без напитки с жива музика
СПА услуги в СПА центъра на хотела ( закрит басейн, сауна, парна баня, турска баня, солено джакузи)
Посещение на манастири в околностите на Струмица, Самуилова крепост и Петрич
Мед. застраховка помощ при пътуване в Чужбина с лимит на отговорност 2000 евро в ЗК „Левинс”
Водач от агенцията
 
Пакетната цена НЕ включва:
Спа процедури (масажи) в СПА центъра на хотела
Разходи от личен характер 
 
Доплащания: 
медицинска застраховка помощ при пътуване в Чужбина в ЗК „Левинс” се доплаща от туристи на възраст над 65 год. и до 70 год. – 2 лева; туристи над 70 год. доплащат – 4 лева!
 
По желание за пътуващи със собствен транспорт - доплащане за допълнителна нощувка в ПЕТЪК на 24 февруари ( тържествен бал с маски в ресторанта на СПА хотел „Сириус”, на който се избират Принцът и Принцесата на Карнавал 2017)  - 119 лева.
 
Цената е на човек и включва: нощувка със закуска, вечеря и входен талон за тържеството. Задължително изискване – участниците да бъдат със своя МАСКА. Участници без маски – не се допускат!
 
Отстъпки: за пътуващи със собствен транспорт се приспадат 25 лева от цената! 
 
Забележка: за пътуващите със собствен транспорт в пакета не е включена мед. Застраховка! Пътуващите със собствен транспорт се възползват от трансферите на място само ако има налични свободни места в автобуса!
 
Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата! 
Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт. За непълнолетни – нотариално заверена декларация от непътуващия родител/ите в 2 екземпляра оригинал и ксеро копие.
Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за посещаваните по маршрута страни.  
Начин и срок на заплащане: При записване 1-ва вноска 30 %; остатъкът – до 10 дни преди отпътуване.  
Пътуването се осъществява при минимум 35 плащащи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
 
ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛ „СИРИУС”4* - http://www.hotel-sirius.com.mk/
 Местоположение на хотел Сириус 4* Струмица: хотелът е разположен недалеч от град Струмица и на международен кръстопът: на 20 км от границата с България и на 30 км от границата с Гърция. Хотел „Сириус“ 4* предлага на своите гости, релаксиращата атмосфера на красивия си собствен парк с богата средиземноморска растителност и прекрасна гледка към окръжаващите го планини – идеално място за отдих; 
На територията на хотел Сириус 4* Струмица: красива богато озеленена, остъклена и отоплена тераса - ресторант „Елегант“ с капацитет 150 места, Кристална зала с капацитет до 500 места, лоби бар, конгресен център, бизнес клуб и безплатен за гостите на хотела паркинг. 
Новооткритият модерен СПА център - SIRIUS SPA, на Балканските СПА Награди, които се проведоха за първи път на 31 август 2012 година в гр. Кюстендил, взе наградата за най-динамично развиващ се СПА център с най – големи инвестиции.
Уникалното СПА е с площ 1500 кв.м. и разполага с: олимпийски басейн, джакузи, фитнес, турска баня, парня баня, инфра ред сауна, финландска сауна, солена баня „Мъртво море“, 6 масажни и един витаминен бар. Работи се само с продукти на елитната козметика Talgo. СПА центърът работи всекидневно от 7 сутринта до 19ч. и задоволява капризите и на най-претенциозните клиенти.
Настаняване в хотел Сириус 4* Струмица: – капацитет 120 помещения, от които: 60 стаи с голямо двойно легло; 55 стаи с две легла и 7 апартамента. 
Всяка стая разполага със: комфортни легла и мебели, сателитна телевизия, мини бар, телефони с директно избиране, безплатен безжичен интернет, централен климатик, просторен собствен  санитарен възел със сушуар и балкон с изглед към прекрасно уредения парк или планина.
 
Полезна информация за  близката  и малко позната дестинация – СТРУМИЦА
Струмица – наричана в древността Астарион и Тиверопол е древно селище на „Царевите кули”, на звездите, на Светата Дева, на карнавалите, на първите християни, на ослепените самуилови войни, на мъченичеството и православните ценности. Градът е древен, но жив и младолик, даващ подслон на хиляди поколения и родове, натрупал хиляди пластове история, отпечатал хиляди човешки съдби. 
Струмица е само на 210 км разстояние от София, разположен на 256 м.надморска височина в красивата Струмишка котловина, заобиколена от планините: Беласица, Огражден и Еленица.
Крепост „Цареви кули”- е разположена на хълма южно от град Струмица. Мястото е било лесно за отбрана поради факта, че е оградено отвсякъде със стръмнини. Крепостта е играла важна роля в отбранителната система на Беласишката битка през 1014 г. за разлика от други твърдини, крепостта над Струмица не е била завладяна от византийския император Василий ІІ. В момента крепостта се реставрира и все още не е готов пътя до нея.
 
Църква "Света Богородица милостива", с. Велюса
Средновековна църква, разположена е на 7 км от Струмица, в с. Велюса. Църквата заема важно място в религиозния и духовен живот на югоизточна част на Македония.  По запазените надписи върху двата архитрава се съди, че църквата е основана от монаха Мануил. Той идва във Велюса от Халкидонския манастир "Св. Авксентий" в Мала Азия. 
 
Манастирът "Света Богородица милостива" е разположен върху варовикова скала на северния склон на планината Еленица. По-късно името на манастира е използвано като основа за днешното име на селището.
 
Комплексът църкви "Свети Леонтий" в с. Водоча
Разположен е на 4 км от Струмица. Състои се от три църкви – източна, западна и средна. Има три фази в изографисването на интериора. Има архитектурни останки, допълнителни постройки и манастирски комплекс, столова, стопански гради, две бани и многопластов християнски некропол. От ранния християнски период са запазени части от основите на базилика с мраморна декорация, датиращи от V и VІ век.Църквата е била разрушена по време на царуването на цар Самуил, но след това е възстановена. Като епископска църква се споменава в хартите на Василий ІІ от 1018 г. Апсидата на олтара й заедно с проскомидията и дякониконът се пазят и до днес. Средната куполна църква от комплекса на Вадоча е построена в началото на ХІІ век. Некрополът, разположен в югозападната и северозападната част, също отразява богатия духовен и културен живот в тези територии. Разкрити са над 1000 гроба с бижута и керамика, датиращо между ХІV и ХІХ в. 
abt
Етикети карнавал,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart