яИталия

яИталия

яИталия
Дестинация: ИТАЛИЯ
Номер на офертата: 300285
Валидност: актуална
Цена: 0.00 лв.
Количество:
    или    

Ски почивка в БОРМИО, Италия

8 Дни/7 Нощувки
Транспорт: Собствен Транспорт
 
Великолепният средновековен град Бормио е един от най-красивите ски курорти в Италия. Той е един от най-добрите ски курорти в Европа. Ски зоната обхваща около 80 км, като добре поддържаните сини писти са особено подходящи за сноуборд. Предлагат се и фантастични условия за начинаещи скиори. Едно от най-вълнуващите изживявания е спускане по 14 -км трасе от лифта Чима Бианка, което Ви отвежда буквално до самия център на курорта сърце. 
Напредналите скиори също могат да се възползват от едни от най-добрите писти в Италия. Бормио е един от малкото градове в света, където всеки, който обича италианския начин на живот, планината и красивите алпийски гледки ще се чувства добре дори и да не е скиор. 
Тесните калдъръмени улици са пълни нощем с щастливи хора, наслаждаващи се на своята почивка , зимния пейзаж, страхотната храна и хубавите магазини. Италианската приказка за "La passeggiata" е много уместна в случая, когато местните жители излизат на вечерна разходка по калдъръмените улички на стария град, за да побъбрят с приятели. 
 
 
 
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart