ТАЙЛАНД 2018 - 10 незабравими дни ; Вековна култура и Екзотика

ТАЙЛАНД 2018 - 10 незабравими дни ; Вековна култура и Екзотика

ТАЙЛАНД 2018 - 10 незабравими дни  ; Вековна култура и Екзотика
Дестинация: ТАЙЛАНД
Номер на офертата: 300025
Валидност: актуална
Цена: 2 299.00 лв.
Количество:
    или    

  

                 

ТАЙЛАНД – ВЕКОВНА КУЛТУРА И ЕКЗОТИКА  
 
   НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА УСЕТИТЕ МАГИЯТА НА:   
  БАНКОК ХУА ХИН КАНЧАНАБУРИ АЮТАЯ РАЙОНГ
 
Тайланд привлича повече туристи, отколкото която и да е друга страна в югоизточна Азия, с неустоимата си комбинация от природни красоти, внушителни храмове, традиционно гостоприемство, отлична кухня и приказни руини от древни кралства.
 
1 ДЕН  ПОЛЕТ ДО БАНКОК
Отпътуване с водач от летище София за Банкок (с прекачване). 
2 ДЕН  БАНКОК – ХУА ХИН
На летището в Банкок ще бъдете посрещнати от наш представител. Двучасов трансфер до Хуа Хин. В хотел “Amari Hua Hin 5*” ще ви посрещнат с "Добре дошли". След това ще имате свободно време за почивка и разходка. Нощувка в Хуа Хин. 
3 ДЕН  ХУА ХИН
След закуска ще имате свободен ден или обиколка на Хуа Хин, включена в “Пакет допълнителни екскурзии”. Екскурзията започва с посещение на градския пазар, откъдето можете да си купите от местните производители плодове, зеленчуци, риба и месо. След това продължавате към гарата, която е една от най-старите в цял Тайланд. Ще имате възможност да опитате местната кухня в тайландски ресторант. След обяда продължавате към "Мригадаяван" – двореца на любовта и надеждата, построен от крал Рама IV през 1923 г. Дворецът е разположен на границата между Хуа Хин и Ча Ам и е служел за лятна резиденция на краля. Обиколката завършва с посещение на място, известно като “Планетата на маймуните” заради огромния брой маймуни, които го населяват.
4 ДЕН  ХУА ХИН – КАНЧАНАБУРИ
Закуска. Рано сутринта ще напуснете хотела и ще поемете на 3-часово пътуване към Канчанабури. По пътя ще спрете в провинцията Рачабури, за да разгледате от малка лодка плаващия пазар "Дамноен Садуак". В Канчанабури ще посетите музея "Жеат". Името на музея е дадено от страните, участвали в изграждането на т.нар. "Линия на смъртта "(линията Бурма) по време на Втората св. война. Следва посещение на Военното гробище "Дон-Рак", където са погребани останките на загиналите военнопленници. Нощувка в района на Канчанабури.
5 ДЕН  КАНЧАНАБУРИ– АЮТАЯ
След закуска ще напуснете хотела и ще се отправите към прочутия мост над р. Квай – място, станало известно благодарение на заснетите там филми. Ще пътувате с влак по "Линия на смъртта " – железопътна линия, свързваща Тайланд и Мианмар. Вашият преход ще продължи с посещение на ферма за слонове. Не пропускайте възможността да посетите ферма за слонове в бамбукова гора. Това уникално преживяване е включено в “Пакет допълнителни екскурзии”. Нощувка в Аютая.
6 ДЕН  АЮТАЯ –  БАНКОК
След закуска ще напуснете хотела и ще се отправите към прочутите храмове в Аютая. Ще посетите "Уат Монгол Борпит"
 – внушителна сграда, където се намира огромна бронзова статуя на Буда. "Уат Пра Срисанпеч" е най-големият храм в Аютая, прочут с впечатляващата редица от възстановени ступи (куполи). "Уат Яи Чай Монгол" е храм, построен от първия крал на Аютая. Най-голямата ступа (ступата на Великата победа), която се намира в него, се вижда отдалече. Следва двучасов трансфер до Банкок. По желание имате възможност да пътувате с лодка по живописната р. Чао Прая и каналите на Тонбури, известни като „klongs”. Ще посетите "Уат Арун" (храма на зората) – едно от най-красивите и разпознаваеми места в Банкок. Състои се от огромна, издължена кула, заобиколена от четири по-малки. Пътуването е включено в “Пакет допълнителни екскурзии”.
7 ДЕН  БАНКОК
След закуска ви предстои свободен ден, в който да разгледате един от най-внушителните азиатски градове или да се насладите на незабравимата полудневна екскурзия, включена в “Пакет допълнителни екскурзии”. Ще започнете с посещение на три от най-величествените храмове в Банкок: "Уат Траимит" (храма на Златния Буда), "Уат Пхо" (храма на Наклонения Буда), "Уат Пра Каев" (храма на Изумрудения Буда), а накрая ще посетите "Кралския дворец" – комплекс от сгради, разположени в сърцето на Банкок. Дворецът е една от най-известните туристически атракции в Тайланд.
8-9 ДЕН  БАНКОК – РАЙОНГ
След закуска ще се насочите към Районг. Следващите дни ще се насладите на незабравима почивка под слънчевите лъчи на брега на Тайландския залив.
10 ДЕН  ПОЛЕТ ДО БЪЛГАРИЯ
Закуска. Вечерта ще се отправите към летището за обратен полет към София.
 
ДАТИ НА ПЪТУВАНЕ :
19.06.2018 - ЦЕНА НА ЧОВЕК  - 2299 ЛВ.
17.10.1018 - ЦЕНА НА ЧОВЕК  - 2499 ЛВ.
 
ВСИЧКО ТОВА Е  ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА: 
ПОЛЕТИ С РЕНОМИРАНА АВИОКОМПАНИЯ; 
 ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ (20 КГ РЕГИСТРИРАН   И  5 КГ САЛОНЕН  БАГАЖ); 
ТРАНСФЕР (МОДЕРЕН АВТОБУС С  КЛИМАТИК);
 НАСТАНЯВАНЕ (СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС СМЕ  ИЗБРАЛИ ОТЛИЧНИ 4* ХОТЕЛИ); 
 ХРАНА (9 БОГАТИ ЗАКУСКИ НА БЛОК МАСА); 
ЕКСКУРЗОВОД (С БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. ПО ВРЕМЕ НА ЦЕЛИЯ ПРЕСТОЙ ТОЙ ЩЕ  БЪДЕ С ВАС, ЗА  ДА ВИ ДАВА ПОДРОБНА  ИНФОРМАЦИЯ  ЗА ЦЯЛАТА  ПРОГРАМА, ЩЕ ВИ СЪВЕТВА  И ОКАЗВА СЪДЕЙСТВИЕ).
 
ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ:
 ЗАДЪЛЖИТЕЛНА МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА ОТ МОНДИАЛ АСИСТАНС ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕСТОЙ: 1,80 ЛВ. НА ДЕН; 
ДОПЛАЩАНЕ ЗА ИНДИВИДУАЛНО НАСТАНЯВАНЕ (В СЛУЧАЙ ЧЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ПЪТУВАТЕ САМИ И ДА НОЩУВАТЕ В САМОСТОЯТЕЛНА СТАЯ): 610 ЛВ.;
 ТУРИСТИЧЕСКА ВИЗА ЗА ЕДНОКРАТНО ПОСЕЩЕНИЕ НА ТАЙЛАНД: 30 ЕВРО.  
 
НИЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ:
 ПАКЕТ ВЕЧЕРИ (НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ ТЕЗИ В БАНКОК ПОРАДИ РАЗНООБРАЗИЕТО И НИСКИТЕ ЦЕНИ НА ХРАНАТА): 399 ЛВ.; 
НЕЗАБРАВИМИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ С "ПАКЕТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ": 299 ЛВ.; 

ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕТО”                 

pret

Етикети Екскурзии,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart