Уикенд в МОСКВА - Русия - 2018, 4 дни / 3 нощи (петък – понеделник)

Уикенд в МОСКВА - Русия - 2018, 4 дни / 3 нощи (петък – понеделник)

Уикенд в  МОСКВА  - Русия  - 2018, 4 дни / 3 нощи (петък – понеделник)
Дестинация: РУСИЯ
Номер на офертата: 500626
Валидност: актуална
Цена: 428.00 лв.
Количество:
    или    

   

УИКЕНД В  МОСКВА  
 
2018 година:  09.02, 23.02., 09.03, 23.03., 30.03., 13.04., 24.04.;
 
Екскурзионната програма включва: автобусна екскурзия „Светлините на големия град“, автобусна обзорна екскурзия из града, пешеходна екскурзия в Александровския парк и Червения площад, Московския Кремъл. 
 
Екскурзии по избор срещу допълнително заплащане: ВДНХ – съветският Версай, музеят на космонавтиката, разходка по река Москва с туристически кораб „Радисън Роял“, автобусна екскурзия „Сити-тур“ из историческия център на двуетажен автобус, Москвариум, Третяковската галерия, Московският метропилитен, ул. Арбат.
 
Продължителност:
4 дни/ 3 нощи
 
Програма
1 ден петък
Излитане от Аерогара София, терминал 2 с авиокомпания по избор. Кацане на летище Шереметиево / Домодедово. Посрещане с табелка “Името на клиента” и трансфер до хотел Космос. Регистрация на реценцията и получаване на материали по програмата и уточняване на екскурзионната програма. Настаняване.
20:30 ч. – среща с екскурзовод във фоайето на хотела. Автобусна екскурзия „Светлините на големия град“. Москва е една от най-големите европейски столици, огромен мегаполис, за който казват, че „Москва никога не спи“. Москва не само никога не спи, но е и изключително красива и пленителна, когато по улиците вечер се запалват хиляди светлини. По Москва е задължително да се разходите именно вечер. Така ще попаднете в съвсем друг град! Очакват Ви милиони „светлини“ по време на разходката от Пушкинския площад по известната улица Тверская до Кремъл, в Александровския парк и на Червения площад. Ще видите „Сталинские высотки“, особено величествени под вечерното осветяване, ГУМ, украсен от над 30 000 лампички, Болшой театър, Новия Арбат, съвременните небостъргачи на Москва Сити, Пушкинския мост, ще минете по „Садовое кольцо“.
Връщане в хотела с автобус. Нощувка.
 
2 ден събота
Закуска шведска маса.
10:00 ч. – среща с екскурзовод във фоайето на хотела. Обзорна екскурзия из града „Многоликата Москва“ – това е уникална възможност да се запознаете със столицата на Русия в цялата й красота и многообразие, да се насладите на градските пейзажи, да научите много интересни исторически факти и завинаги да се влюбите в този град! Ще минете по известните крайречни булеварди и улици на историческия град: „Бульварное и Садовое Кольцо“, Кутузовски проспект, ще видите Болшой театър и Манеж, Триумфалната арка, Храма на Христос Спасител, лебедовото езеро до стените на Новодевичия манастир, „Воробьевы горы“, сградата на МГУ „М.Ломоносов“ (Московския държавен университет), стадиона „Лужники“, съвременните небостъргачи на Москва-Сити и много други забележителности.
В края на обзорната екскурзия ще минете по известните павета на Червения площад, ще видите многоцветните куполи на Събора „Василий Блажени“, паметника на Минин и Пожарски, ГУМ, Държавния исторически музей, паметника на великия пълководец Г.К. Жуков, Лобното място и знакът на нулевия км на Русия, ще се разходите заедно с екскурзовода из знаменития Александровски парк.
Посещение на територията на Московския Кремъл (самостоятелно разглеждане на забележителностите ). Ще видите Съборния площад, архитектурния ансамбъл от Средновековието: църквите, камбанарията на Иван Велики и уникалните произведения на руското леярско изкуство – Цар-пушка и Цар-камбана, както и интериорите на Успенския, Архангелския и Благовещенския събори.
Край на екскурзията в центъра на града. Свободно време.
Самостоятелно връщане в хотела.
 
3 ден неделя
Закуска шведска маса в хотела. Свободно време
 
4 ден понеделник
Закуска шведска маса в хотела или сух пакет при ранен полет (да се заяви предварително на рецепция). Освобождаване на стаите. Посрещане на рецепция с табелка „Името на клиента“ и трансфер до летище Шереметиево / Домодедово за полет по избор до София.

Пакетна цена на човек в евро

настаняване в хотел „Космос“,  стандартни стаи.

Настаняване Легло в двойна стая Допълнително легло Единична стая
Cosmos 3* (Standart) 219 214 328
Пакетната цена включва
3 нощувки в избрания хотел
3 закуски шведска маса
екскурзии по програмата, в цената на екскурзиите са включени екскурзоводски услуги на руски език и входни билети за посещаваните забележителности.
транспорт при пристигане от летище до избранния хотел и обратно при заминаване. извършване на цялата процедура по оформяне на туристически руски визи
медицинска застраховка с покритие 30 000 евро за периода на пътуване (за лица над 70 навършени години се доплаща съгласно тарифата на застрахователя)
 
Пакетната цена не включва
самолетни билети София – Москва – София
допълнителни екскурзии по желание (цена в евро се предоставя при записване на съответната екскурзия съобразно обменния курс рубла / евро)
стойността на туристическа руска виза за български граждани, оформена по нормална тарифа, с включена такса визов център – 120,00 лв
Туроператора извършва цялата процедура по оформяне на руски входни визи, по Ваше желание е възможно оформянето на всички категории визи, освен тип "Рабочая".
 
Плащането се извършва в лв. по курса на БНБ
Фирмата си запазва правото да внася изменения в реда на посещенията на екскурзионните обекти или тяхната замяна с равностойни, без да се изменя пълния обем на предоставените услуги.
Туристическите програми, в които взимате участие, са сборни, с присъединяване към групи туристи, пътуващи на гарантирани дати. Екскурзионното обслужване е на руски език.

 

Цената на допълнителна нощувка между посочените периоди се потвърждава допълнително.

aem

 

Етикети екскурзия,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart