Солун - Паралия Катерини - Метеора - Вергина ; Гърция, екскурзия с автобус 3 дни

Солун - Паралия Катерини - Метеора - Вергина ; Гърция, екскурзия с автобус 3 дни

Солун - Паралия Катерини - Метеора - Вергина   ;  Гърция, екскурзия с автобус 3 дни
Дестинация: ГЪРЦИЯ
Номер на офертата: 500568
Валидност: актуална
Цена: 179.00 лв.
Количество:
    или    

        

СОЛУН - ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ - МЕТЕОРА - ВЕРГИНА
 
ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ:  25 МАЙ;   22 СЕПТЕМВРИ; 26 ОКТОМВРИ
 
1 ДЕН: Отпътуване от гр. София от стадион „Васил Левски” в 7:00 часа по маршрут: София – Кулата – Солун - Паралия Катерини. Пристигане следобяд в Солун -Панорамна туристическа обиколка на града с беседа на български език: Бялата кула, паметника на Александър Македонски, Триумфалната арка, Ротондата, църквата “Св. Димитър”, Крепостната стена и др. Отпътуване за курорта Паралия-Катерини /70 км. южно от Солун/. Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Нощувка.
2 ДЕН: Закуска. Отпътуване за Метеорите - прочутите скални манастири, считани за Осмото чудо на света. Разглеждане на два манастира. Посещение на фабрика за икони. Свободно време в Каламбака или околността за обяд. Обратно връщане в Паралия – Катерини, като по пътя се спира в долината Темпи за разглеждане на параклиса „Св.Параскева” и извора на Афродита. Вечерта по желание* гръцка вечер. Нощувка.
3 ДЕН: Закуска. Отпътуване за България, като по пътя се минава през Вергина за разглеждане на гробницата - музей на Филип II – бащата на Александър Велики. Отпътуване за България.
 

Цена на човек, за пакет, в лева

 

дати

 

26/10/18

25/05/18

22/09/18

На чoвек в двойна стая

179.00 лв.

189.00 лв.

Трети възрастен в двойна стая

169.00 лв.

179.00 лв.

Доплащане за единична стая

60.00 лв.

60.00 лв.

 
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
♣ Транспорт с комфортен автобус;
♣ 2 нощувки със закуски в Паралия-Катерини в хотел 3* - Regina Mare; Girnis, RG Status или друг от тази категория;
♣ Обиколка на Солун с беседа на български език; 
♣ Екскурзия до Метеора с посещение на 2 манастира;
♣ Екскурзия до Вергина с посещение на гробницата - музей на Филип II; 
♣ Медицинска застраховка “Злополука при пътуване” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София /лица до
5 год. и над 64 г. имат доплащане/;
♣ Входни и пътни такси; 
♣ Водач и екскурзоводско обслужване през цялото пътуване;
 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
♫ Входни такси за 2-та манастира на Метеора - 6€ на турист /заплащат се на място/;
♫ Обяд в Каламбака – около 8 € / *по желание - заплаща се на място /;
♫ Входна такса за гробницата на Филип II – 12€ /в една неделя от месеца е безплатно; за пенсионери и деца – 50%/;
♫ Посещение на гръцка вечер– 20 € -25 € за възрастен, 15 € - дете до 12 години 
/организира се само в активен сезон и не зависи от Туроператора/;
За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място !!!
 
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания. 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях/.
Туроператорът е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица № 03700100001089. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa
Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден /не на нощувка/.
Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 2.00 лева на човек, на ден.
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото. 
Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по време на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани /при необходимост разбира се спира, но слизат само нуждаещите се/. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми /освен ако не е пътуване с цел пазаруване/.
mts

 

Етикети Екскурзия,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart