Хотел Месамбрия Форт Бийч - Елените

Хотел Месамбрия Форт Бийч - Елените

Хотел Месамбрия Форт Бийч - Елените
Дестинация: Елените
Номер на офертата: 500199р
Валидност: актуална
Цена: 0.00 лв.
Количество:
    или    

       

Местонахождение:

Месембрия Форт Бийч" е разположен на първа брегова линия , на самия морски бряг на тих, южен залив, с прекрасен плаж носещ романтичното име Робинзон. Тук можете да се наслаждавате постоянно на спокойните води на морето. Веднага след комплекса започва борова гора. Комплексът е изключително подходящ за възстановяване на вашето здраве и сили - този район има много рядко срещатата комбинацията от планински и морски климат .Можете да прекарате времето си в слънчеви бани, плувайки в кристално чистите морски води, спортувайки във фитнес клуба или разхождайки се в боровата гора.

Настаняване:

Kомфортни студиа, двустайни апартаменти с хол/дневна и 1 отделна спалня, тристайни апартаменти с хол/дневна и 2 отделни спални, напълно обзаведени. Условия за настаняване – за студиата - 2 легла, за 2-стайните апартаменти - 2 + 2 допълнителни легла, за 3-стайните апартаменти - 4 + 2 допълнителни легла .

В стаите:

Напълно оборудвана кухня, включително всички уреди и прибори , кабелна TV, климатик във всяка стая. Пълен комфорт за вашата семейна или романтична почивка! Идеалното място за отдих.

Удобства:

Децата ще се наслаждават на плувния басейн и детската площадка за игра. Комплексът се намира на около 5 км от Слънчев бряг, където ще имате възможност да се наслаждавате на шумните забавления и нощния живот в клубовете, ресторантите, баровете и мого други развлечения.

Вид настаняване

01.05 – 10.06

15.09 – 15.10

11.06 – 10.07

26.08 – 14.09

11.07 – 25.08

Апартамент с една спалня

39 евро

50 евро

64 евро

Апартамент с две спални

49 евро

64 евро

85 евро

Цената е на вечер за помещение с включени всички дължими такси и ДДС

Етикети Море,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart