Хотел Енергоремонт ***- Паничище

Хотел Енергоремонт ***- Паничище

Хотел Енергоремонт ***- Паничище
Дестинация: Паничище
Номер на офертата: 5007859
Валидност: актуална
Цена: 30.00 лв.
Количество:
    или    

ПАНИЧИЩЕ е планински курорт, разположен на 1350 м н.в. в Северозападна Рила, на 10 км от гр. Сапарева баня.
Курортът носи името на намиращото се в близост тектонско езеро, което има формата на паница. То е най-ниското рилско езеро. В него се влива част от водата на р. Перущица. Недалеч е и Сухото езеро, което поради естествения си дренаж не задържа вода и много прилича на амфитеатрален стадион. Останалата част на местността Паничище е заета с обширни поляни и иглолистна гора.
Разнообразните релефни форми, надморската височина, големият брой слънчеви дни и продължителното задържане на снежна покривка създават благоприятни условия за целогодишната посещаемост на курорта. 
За любителите на зимните спорове са изградени няколко ски писти – за начинаещи и напреднали “Аджера”, “Бекяра”, както и 5000-метрова писта за дълго бягане. При хижа “Седемте рилски езера” отвесният склон е истинско предизвикателство за тези, които предпочитат тръпката от екстремното ски спускане по необработен терен, добиващо все по-голяма популярност.
Безспорно най-интересни за туристите са маршрутите до Седемте рилски езера, най-живописната езерна група в Северозападна Рила. Седемте ледникови езера, разположени в най-големия рилски циркус, пленяват с красотата и уникалността си. Разположени са амфитеатрално в следната последователност: Сълзата, Окото, Бъбрека, Близнака, Трилистника, Рибното и Долното. Разликата между най-горното /2535 м н.в./ и най-долното езеро /2095 м н.в./ е повече от 400 м.
 
Хотел “Енергоремонт” се намира в планинския курорт Паничище на 1475 м н.в., на 10 км от Сапарева баня. Хотелската база е изцяло реновирана и от 2006 г. отвори врати, за да посрещне своите гости. Хотелът разполага с 11 двойни и 6 тройни стаи, 5 апартамента и 2 мезонета. Всички стаи, апартаменти и мезонети са оборудвани с телевизор и телефон, а южното им изложение разкрива красива панорамна гледка към Рила планина. На разположение на гостите на хотела са: ресторант със 70 места, дневен и нощен бар, конферентна зала с 12 места, открит тенис корт, фитнес зала, закрит басейн, сауна и безплатен паркинг, високоскоростен безжичен интернет WI-FI във фоайето на хотела.
 
Ако сте тук през зимата и обичате зимните спортове, можете да посетите ски пистите “Бекяра” и “Аджера”, които се намират в близост до хотела. Ски оборудване се предлага на ски пистите.
 
През пролетта и лятото любителите на пешеходни турове могат да посетят един от най-атрактивните райони в Рила планина и да усетят неподправеното величие на Седемте рилски езера, на Скакавишкия водопад и водопадите на р. Горица, на още много други природни обекти. 
 

 

Вид настаняване - ВВ

       ЦЕНИ

Единична стая

30.00 лева

Двойна стая

55.00 лева

Двойна стая + допъл.легло

60.00 лева

Тройна стая

65.00 лева

Апартамент

80.00 лева

Апартамент / лукс /

90.00 лева

Мезонет

90.00 лева

Цената включва: нощувка, закуска, ползване на басейн, фитнес и сауна и ДДС.

Вид настаняване

ПОЛУПАНСИОН

         ЦЕНИ

Единична стая

40.00 лева

Двойна стая

70.00 лева

Двойна стая + допъл.легло

70.00 лева

Тройна стая

85,00 лева

Апартамент

100.00 лева

Апартамент / лукс /

115.00 лева

Мезонет

115.00 лева

Цената е за стая и включва: нощувка, закуска и вечеря, ползване на басейн, фитнес и сауна и ДДС.

Деца до 3 год. - безплатно

Етикети Планина,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart