Карнавалът в Патра най-големият Карнавал в Гърция - 25.02 - 27.02.2017

Карнавалът в Патра най-големият Карнавал в Гърция - 25.02 - 27.02.2017

Карнавалът в Патра най-големият Карнавал в Гърция	- 25.02 - 27.02.2017
Дестинация: ГЪРЦИЯ
Номер на офертата: 200416
Валидност: актуална
Цена: 265.00 лв.
Количество:
    или    

      

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КАРНАВАЛ В ГЪРЦИЯ !!!
Той обединява най-добрите карнавали на Италия и Франция. Традиция, която е от дълбока древност и е посветена на Бога на виното и веселието – Дионисий. Карнавал, който може да се съпостави само с тези на Карибите и в Бразилия!!! Всяка година се посещава от над 35 000 души.

1 ДЕН 25/02/2017: Отпътуване от София в 6:00 часа от Стадион Васил Левски по маршрут:  Кулата – Солун – Верия – Янина – Арта – Месологи. Пристигане надвечер. Настаняване в хотел 3*. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН: 26/02/2017: Закуска. Отпътуване за гр. Патра – третият по големина град в Гърция. Преминава се през  моста РИО – АНТИРИО – най-големият мост в света окачен на стоманени въжета, с дължина 2252 м. Пристигане в Патра преди обяд. От 11:00 часа е Карнавалното шествие за деца. От 14:00 часа е заключителната част на Карнавала за възрастни. В 21:00 часа – шоу по закриването на Карнавала. Отпътуване от Патра късно вечерта. Нощувка в Месологи.

3 ДЕН 27/02/2017: Закуска. Отпътуване за България, като по пътя се спира за разглеждане на красивия планински град Янина, разположен на езерото Памвотис. Пристигане в София вечерта.

 

Цена на човек, за пакет, в евро и лева

Цена

На човек в двойна стая

265.00 лв. 

Доплащане за единична стая

40.00 лв.

Трети възрастен в двойна стая

 245.00 лв. 

Дете 0-11.99 г. в двойна  стая с двама възрастни 

 155.00 лв. 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
♣ Транспорт с комфортен автобус;
♣ 2 нощувки със закуски на блос маса в гр. Месологио хотел 3*;
♣ 1 Вечеря в хотела / на блок маса /;
♫ Посещение на град Патра и участие в Карнавала;
♫ Разглеждане на град Янина;
♫ Такса за моста РИО – АНТИРИО;
♣ Медицинска застраховка с “Асистанс” и покритие от 5000 евро
/ лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане /;
♣ Пътни, входни и магистрални такси;
♣ Водач през цялото пътуване;
 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
* Лични разходи; 
 
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания. 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 15 дни преди датата на отпътуване.
 
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !
ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Фирмата си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
Информация относно самото пътуване:
Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по време на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост се спира при първа възможност, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влизат в програмите на Туроператора / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.

mts

Етикети Карнавал,
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ/ЗАПИТВАНЕ
Име
E-maill
Телефон
Оферта номер
Оферта име
Брой възрастни *
Брой деца *
Брой дни *
Запитване
Разработено от ЕС ЕС ДЕЙТА ЕООД с помощта на OpenCart